Kingolinka
Fanka BB :)
Buty kupione!!! Oł jea małz sie dorzucil wiec zaszalałam :-):-):-):-):-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo musze zagadac z pediatra, a gwarancji nie mam ze mleko jej szkodzi.. Mam problem z szykowaniem mm w nocy, bo ja ledwo chodze, a mloda nauczona ze cyc od razu, drze sie w nieboglosy i jak po cycu by usnela na ta godzinke, to zanim jej mm zrobie to ona gotowa , rozbudzona... Wiecznie problem mam. W poniedzialek umowilam sie z dziadkami ze im sprzedam mloda od rana i bede odsypiac, moze wtedy przyjdzie mi jakis logiczny plan do glowy,bo na razie zrednio mo mozg pracuje powiem wam. Obiecalam sobie 6 miesiecy, to sprobuje dotrwac, w sumie to tylko 8 tygodni jeszcze..to dlaczego nie spróbujesz z flaszką już dziś ?
ale wtedy możesz podać mm na receptę u nas jest Bebilon Peti na alergie ?
Kobietki jaki bedzie dobry smoczek do kaszek ryzowych?? Bo mam z aventu 2 i nie leci;/ Moze trza jakis inny??? Doradzcie bo zielona jestem w temacie a musza zaczac dawac temu mojemu dziecieciu na noc mleko z kaszka bo MUSZE SIE KIEDYS WYSPAC a mam nadzieje ze po kaszce pospi!!
Kingolinka mi wszystkie koleżanki odradzają podawawnie kaszek z butli, jak coś to tylko łyżeczką.
dziewczyny od jakiej temperatury daje się takim małym szkrabom coś na zbicie gorączki?
Tzn ja chce podawać kaszke ryzowa / kliek ryzowy/ kliek kukurydziany na mleku... A jaki to jest rozowy z avnetu?? Trojprzepływowy???