reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
to dlaczego nie spróbujesz z flaszką już dziś ?

ale wtedy możesz podać mm na receptę u nas jest Bebilon Peti na alergie ?
Bo musze zagadac z pediatra, a gwarancji nie mam ze mleko jej szkodzi.. Mam problem z szykowaniem mm w nocy, bo ja ledwo chodze, a mloda nauczona ze cyc od razu, drze sie w nieboglosy i jak po cycu by usnela na ta godzinke, to zanim jej mm zrobie to ona gotowa , rozbudzona... Wiecznie problem mam. W poniedzialek umowilam sie z dziadkami ze im sprzedam mloda od rana i bede odsypiac, moze wtedy przyjdzie mi jakis logiczny plan do glowy,bo na razie zrednio mo mozg pracuje powiem wam. Obiecalam sobie 6 miesiecy, to sprobuje dotrwac, w sumie to tylko 8 tygodni jeszcze..:zawstydzona/y:

to może przed snem karmienie spróbuj mm a w nocy jak wstanie to już cycek :tak: może pediatra będzie miał próbki jakiegoś mleka to Ci da sprawdzisz czy to daje jakiś efekt :tak:

bo się biedna wykończysz :-(

Kobietki jaki bedzie dobry smoczek do kaszek ryzowych?? Bo mam z aventu 2 i nie leci;/ Moze trza jakis inny??? Doradzcie bo zielona jestem w temacie a musza zaczac dawac temu mojemu dziecieciu na noc mleko z kaszka bo MUSZE SIE KIEDYS WYSPAC a mam nadzieje ze po kaszce pospi!!

Kobietki jaki bedzie dobry smoczek do kaszek ryzowych?? Bo mam z aventu 2 i nie leci;/ Moze trza jakis inny??? Doradzcie bo zielona jestem w temacie a musza zaczac dawac temu mojemu dziecieciu na noc mleko z kaszka bo MUSZE SIE KIEDYS WYSPAC a mam nadzieje ze po kaszce pospi!!

trza taki specjalny do bardziej gestych plynow. Sprawdzone Aventu wlasnie (rozowe opakowanie) :-)

Ivi, a co do MM w nocy to zadnej problem. Bierzesz na noc kolo lozka termos z ciepla woda, butelki, mleko i jak sie obudzi robisz miks. Zajmuje jakas minute

Kingolinka mi wszystkie koleżanki odradzają podawawnie kaszek z butli, jak coś to tylko łyżeczką.

dziewczyny od jakiej temperatury daje się takim małym szkrabom coś na zbicie gorączki?

reklama
Kingolinka, nie moge znalezc na necie, ale na opakowaniu jest info, ze jest do gęstych pokarmow. Są pakowane po 2

Podawalam przez nie kleik i jest ok

Uzywala ktoras z mam, ktore maja juz jedno starsze dziecie w domu, parasolki Maclarena?

Ostatnia edycja:
Do góry