anek30bb
Fanka BB :)
widze pokazały się suwaczki z wagą aż zakupiłam na allegro wage żeby wkońcu obadac ile to muszę zrzucic,zamawiam też płytę z zumbą od tej babki ZUMBA® Fitness!!! - YouTube
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Heh dzieki kochana za slowa otuchy, potrzebuje uslyszec ze nie bede zla matka jesli dam sobie spokoj z cycem, bo wiekszosc na mnie patrzy krzywo jak wspominam ze rady nie daje, czuje sie potworem, bo przeciez jak to? Tyle kobiet wiele by dalo zeby moc karmic cycem, a ja wyrodna moge a nie chce?? Szczegolnie ze matka mojego nie mogla obu karmic, bo jej mleko zanikalo, a kuzynka to karmi juz poltorej roku, a inna to nawet 4-ro letnia coreczke do cyca przystawiala.. A tu przyjechala polka co ma mleko i marudzi bo jej sie dziecko w nocy obudzi.. Cale to cisnienie i brak snu strasznie mnie wykanczaja, do tego praca, uczenie sie do prawka po wlosku, gdzie polowy pojec nie rozumiem.. Zaczyna mnie to przerastac, mowie wam :-(Ivi- że tak powiem , nie rozumiem czemu chcesz się jeszcze męczyć 2 miesiące?? Gdzie jest napisane że masz karmić pół roku i koniec ani dnia więcej ani mniej?? Czy jak zakończysz karmienie już teraz to co? Będziesz gorszą matką? Czy jak?? Ja karmiłam małego niecały miesiąc, oczywiście nie z mojego powodu ale przestałam i co mam myśleć o sobie?? Moje zdanie jest takie jeżeli to ma wyjść na zdrowie obydwu Wam to nie ma się co czaić tylko przejść na mm i dać sobie spokój z cycowaniem, nikt Cie za to nie potępi ani nie zlińczuje nie masz się o co martwić. My Cię tu wszystkie rozumiemy. Macierzyństwo ma być dla Ciebie czymś przyjemnym, o czym będziesz wspominać z radością a nie mówić o tym jak o najgorszym wspomnieniu z Twojego życia. Oczywiście to jest Twój wybór to tylko moja sugestia ;-)
A cześć Wam dziewczęta:-)
Ja wstawałam dziś tylko jakieś 7 razy do małego w tym jadł tylko raz Masakra hahaha i już o 6stej pobudka