reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

a to telefon ma znaczenie? ja byłam przekonana że to co robisz w necie, jak coś ściągasz to więcej ciągnie a jak łazisz po stronach mniej? ale ja zielona w te klocki jestem:(

Tak, duże ma znaczenie, on ma w sobie system android i ja to właśnie uznałam za plus, bo sądziłam ,że jak będzie płynniej śmigał po necie to i mniej środków z konta łyknie, a tu zonk ,a ze swojego zwykłego telefonu jak wchodziłam to miałam internet na kilka godzin siedzenia w necie... Jednym słowem ten telefon służy głównie do internetu o czym się dowiedziałam z forów ale już po fakcie, także głupotą jest mieć taki telefon ,a nie mieć internetu, bo orange mi nawet tego nie zaproponowało, jedynie co to od 19-go czyli w momencie wejścia nowej umowy mam 7 dni internet za darmo aby sobie przetestować telefon :wściekła/y:
Tzn się nie tylko android odpowiada za szybki net ale między innymi ,no jest to taki mały telefon komputer ;-):-D

Ostatnia edycja:
reklama
Malutka pisz reklamacje a w razie czego się sądź!! orange ładnie widze nabija w butelkę:no: Ja mam na kartę ale mąż na abo i nie przedłuża umowy. W każdym razie nie załamuj się, nie podpisuj żadnych ugód, nagrywaj rozmowy z operatorami i miej wszystko na piśmie. Powodzonka &&&&&&&&

no to się całkowicie przekonałam by nie kupować sobie smartphona...

Ostatnia edycja:
się ogarnęłam nareszcie...

Jagmar
jak Ci sie przypomni daj cynk...pewnie coś o tej naszej wspólnej @:p że tak powiem.
swoją drogą chyba też lookne na forum Pn... jsakoś nigdy nie pisałam tam a przecież warto mieć kontakt z ludxmi z okolicy...

malutka
powiem Ci tak...
pracowałam ponad rok na infolinii cyfrowego polsatu i pół roku na infolinii Playa... ani w jednej ani w drugiej fimir NIGDY nie anulowano żadnej opłaty. Nie chce straszyć ale te firmy są bezwzględe, ch** ich obchodzi że Ty nie wiedziałaś... u nas niektórzy mieli takie rachunki ze głowa boli, a ile sie bluzgów nasłuchałam za to to masakra. Co najwyżej to może Ci na raty rozłożą, ale i tak nic pewnego. i osobiście radziłabym Ci zablokować aktualizacje systemu android bo on sie łączy nawet bez Twojego udziału kiedy ma aktualizacje, jak Windows w komputerze :p

się ogarnęłam nareszcie...

Jagmar
jak Ci sie przypomni daj cynk...pewnie coś o tej naszej wspólnej @:p że tak powiem.
swoją drogą chyba też lookne na forum Pn... jsakoś nigdy nie pisałam tam a przecież warto mieć kontakt z ludxmi z okolicy...

malutka
powiem Ci tak...
pracowałam ponad rok na infolinii cyfrowego polsatu i pół roku na infolinii Playa... ani w jednej ani w drugiej fimir NIGDY nie anulowano żadnej opłaty. Nie chce straszyć ale te firmy są bezwzględe, ch** ich obchodzi że Ty nie wiedziałaś... u nas niektórzy mieli takie rachunki ze głowa boli, a ile sie bluzgów nasłuchałam za to to masakra. Co najwyżej to może Ci na raty rozłożą, ale i tak nic pewnego. i osobiście radziłabym Ci zablokować aktualizacje systemu android bo on sie łączy nawet bez Twojego udziału kiedy ma aktualizacje, jak Windows w komputerze :p
Wiem, troszkę poczytałam na ten temat w necie, w sumie to dużo ,a nie troszkę bo bez przerwy o tym myślę, mało komu udaje się coś wskórać ale jednak zdarzają się wyjątki... Aktualizacje miałam zablokowane więc się nie łączył, ale z tego co czytałam to ludzie mieli problemy właśnie przez aktualizacje, teraz dla pewności ,wyjęłam kartę swoją na abonament i wsadziłam starego karciaka na którym nie ma nic na koncie i jest połączony z wi-fi w domu...
Reklamację złożyłam tego samego dnia, wszystko im opisałam co i jak, teraz czekam, wyzywać nikogo nie wyzywam i nie mam zamiaru bo to moja głupota, choć stawki mają z kosmosu:wściekła/y: Rozmowy nie mam nagranej żadnej ,bo do żadnej nie doszło, jedynie co to mi podniosło cenę do zapłaty :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
hej :)

ale dzisiaj sie wyspalam w koncu :) maly spal z jedna pobudka o 4 :) jak za starych dobrych czasow hehe
czyzby sie nawrocil ?? :)))

Malutka (czemu nie moge pogrubienia wylaczyc ?? !! )
z tymi rachunkami to juz nie pierwszy raz taka akcja !! mojego znajomego zona nabila prawie 30tys.
:szok:z nimi trzeba uwazac .. swoja droga to skandal zeby tyle internet kosztowal !! tutaj jest za free ...

laski musialam tutaj z tym przyjsc
moj David skonczyl dzisiaj 4 miesiace i dostal prezent
zabek mu wyszedl :-)

brawoooo :))) prezent udany :)))

Cześć a ja melduje, że przyjechała do mnie ciocia z ameryki :-D.
.

jaka radosc hehe
u mnie cisza...

Hejka,

No u mnie kolejna noc z rzedu masakra Ola pierwszy sen śpi ładnie od 20-24 potem je cycka i o 2 pobudka potem o 3,4,5,6 :confused2: i nie śpi tylko gada i marudzi masakra jakaś ja padam na ryjjjjjjjjjj:angry: a poza tym marudzi przy butli marudziła jak odciagałam jej swoje nie chciała pic z butli a teraz pije mleko mm łapie possie i głowa na bok a po chwili znów jej daj no i kuzwa nie wiem juzzzzzzzzz o coooo jej chodzi :angry:

Dzis próbujemy z marchewką po jabłuszko wszystko okey ale nie za specjalnie jej smakuje:-p

moze o nic ?? moj od jakiegos czasu na cycu tez ma takie jazdy
ale ja go obserwuje i widze , ze on sie skupic nie moze , wszystko go rozprasza :) a to guzik , a to paski na mojej bluzce , a teraz wsadza mi paluchy do buzi ,albo nosa hehe i zamiast jesc to sie chichra i pluje mlekiem na mnie .... kiedys jak byl malusi sie dossal i najadl sie chwila moment i spal .. a teraz cyrki na cycu :) dzieci rosna i beda miec pewnie nie raz takie akcje
tak jak z jedzeniem stalych pokarmow :) wpierw jest ok jak juz siedzi samo , a pozniej zaczyna chodzic i wez utrzymaj takiego malucha w miejscu :rofl2: zamiast jesc to lata , bo nie usiedzi chwili , szkoda mu czasu na zarcie hehe

super !!! gratulacje !!!

A ja miałam noc kolejną :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
nie przytomna jestem ... cuż się tak nasze dzieci popsuły ???
całą noc na rękach i drzemki na moim brzuchu ... jestem wykamana,
nic się nie przespałam ... nie wiem ... chyba to zęby ??? ani cycka nie chciała ...

moze skok ?? :))) ja myslalam , ze u nas zeby , ale jednak nie ...

jagmar - łączę się w bólu bo też mam poje*baną sąsiadkę :wściekła/y: po kaloryferach mi wali jak się Milena głośno bawi :confused2: bo wg jej metod wychowawczych dzieci powinny się bawić cicho i najlepiej w kąciku :confused2:

taaa skad ja to znam tez taka mialam jak bylam mala :/ nawet policje wzywali dziady jak miska plastikowa upadla hehe
a prad kradlysmy mu przez kable od kablowki :rofl2:

dobrej nocki :)))

malutka

może nie wyszczekana ale gaduła:) też trzymam &&&&&&&& żeby Ci sie udało... a nuż widelec!:)

asionek
o nie nieeee nie w PL takie luksusy jak internet za free :p ciesz sie że Wy tam macie normalne życie a nie to co u nas jakas komuna

malutka

może nie wyszczekana ale gaduła:) też trzymam &&&&&&&& żeby Ci sie udało... a nuż widelec!:)

asionek
o nie nieeee nie w PL takie luksusy jak internet za free :p ciesz sie że Wy tam macie normalne życie a nie to co u nas jakas komuna

Oczywiście z tym wyszczekaniem to był żarcik dlatego w cudzysłowiu ;-):-D Ale fakt, wygadana jesteś, więc zapewne na taką infolinię się nadajesz ;-):-D

Malutka ja tez mam na androidzie telefon i podobnie dałam sie zrobić. W szpitalu jak Hania sie urodziła wysłałam kilkusekundowy filmik na maila do rodziny. I kosztowało mnie to około 60zł, bo jeszcze nie działała umowa z internetem nowa. Po tym sie zorientowałam,ze mój telefon cały czas wysyła jakieś dane też. No i zablokowałam to w ustawieniach. A ja i tak mam pantere 2, wiec zablokowałam bo tam mam i tak mały pakiet. No ale zrobic sie mozna nieźle. Współczuje rachunku.

reklama
Dzień dobry śpioszki :-)

malutka - fajnie, że wreszcie wpadłaś do nas :-D z telefonem orange miałam tak samo, połączyłam się raz z netem i dopisali mi do rachunku 76,00 PLN, złożyłam reklamację i powiedzieli, że wszystko się zgadza, połączenie z mojej strony było, oni usługę wykonali i kasa na stół :angry:

mam teraz nauczkę i nie korzystam w komórce z netu...może spróbuj co by Ci to na raty rozłożyli

Ewa - ja pracowałam na infolinii w TP nigdy w życiu nie słyszałam tylu bluzgów pod swoim adresem:confused2:

no i kolejny cudowny dzień, śnieg napierdziela znowu kibluję z dziewczynami w domu :eek:

Do góry