hej
ale dzisiaj sie wyspalam w koncu
maly spal z jedna pobudka o 4
jak za starych dobrych czasow hehe
czyzby sie nawrocil ??
))
Malutka (czemu nie moge pogrubienia wylaczyc ?? !! )
z tymi rachunkami to juz nie pierwszy raz taka akcja !! mojego znajomego zona nabila prawie 30tys. z nimi trzeba uwazac .. swoja droga to skandal zeby tyle internet kosztowal !! tutaj jest za free ...
laski musialam tutaj z tym przyjsc
moj David skonczyl dzisiaj 4 miesiace i dostal prezent
zabek mu wyszedl :-)
brawoooo
)) prezent udany
))
Cześć a ja melduje, że przyjechała do mnie ciocia z ameryki
.
.
jaka radosc hehe
u mnie cisza...
Hejka,
No u mnie kolejna noc z rzedu masakra Ola pierwszy sen śpi ładnie od 20-24 potem je cycka i o 2 pobudka potem o 3,4,5,6
i nie śpi tylko gada i marudzi masakra jakaś ja padam na ryjjjjjjjjjj
a poza tym marudzi przy butli marudziła jak odciagałam jej swoje nie chciała pic z butli a teraz pije mleko mm łapie possie i głowa na bok a po chwili znów jej daj no i kuzwa nie wiem juzzzzzzzzz o coooo jej chodzi
Dzis próbujemy z marchewką po jabłuszko wszystko okey ale nie za specjalnie jej smakuje
moze o nic ?? moj od jakiegos czasu na cycu tez ma takie jazdy
ale ja go obserwuje i widze , ze on sie skupic nie moze , wszystko go rozprasza
a to guzik , a to paski na mojej bluzce , a teraz wsadza mi paluchy do buzi ,albo nosa hehe i zamiast jesc to sie chichra i pluje mlekiem na mnie .... kiedys jak byl malusi sie dossal i najadl sie chwila moment i spal .. a teraz cyrki na cycu
dzieci rosna i beda miec pewnie nie raz takie akcje
tak jak z jedzeniem stalych pokarmow
wpierw jest ok jak juz siedzi samo , a pozniej zaczyna chodzic i wez utrzymaj takiego malucha w miejscu
zamiast jesc to lata , bo nie usiedzi chwili , szkoda mu czasu na zarcie hehe
super !!! gratulacje !!!
A ja miałam noc kolejną
nie przytomna jestem ... cuż się tak nasze dzieci popsuły ???
całą noc na rękach i drzemki na moim brzuchu ... jestem wykamana,
nic się nie przespałam ... nie wiem ... chyba to zęby ??? ani cycka nie chciała ...
moze skok ??
)) ja myslalam , ze u nas zeby , ale jednak nie ...
jagmar - łączę się w bólu bo też mam poje*baną sąsiadkę
po kaloryferach mi wali jak się Milena głośno bawi
bo wg jej metod wychowawczych dzieci powinny się bawić cicho i najlepiej w kąciku
taaa skad ja to znam tez taka mialam jak bylam mala :/ nawet policje wzywali dziady jak miska plastikowa upadla hehe
a prad kradlysmy mu przez kable od kablowki
dobrej nocki
))