reklama
Asionek31
Fanka BB :)
asionek31 milo mi:-)nie byla jeszcze u lekarza i mysle ze przez cala ciaze nie bede gdyz mieszkam w UK a tutaj polozna zajmuje sie toba-a badania ginekologiczne sa tylko w szczegolnych przypadkach. a jakie masz objawy juz?
aaa no to zmienia troche wszystko
ja mam bole brzucha , piersi , czasami mdlosci poranne , rozne nastroje dziwne
Mamuska jasne , ze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dzien dobry!
Ja tez spac nie moglam przez ten wiatr;/ ale i tak jestem bardziej wyspana niz w tyg kiedy latam do pracy! Co do jedzenia to tez jestem ciagle glodna, ale nie moge najesc sie do syta, bo wtedy sie zle czuje, wiec czesto [co godzine] a malo staram sie jesc. Z kremow to mam 3probki musteli na rozstepy.. zobacze jak dziala i najwyzej zainwestuje
Tylko nie wiem czy pomoga, bo kiedys jak utylam to zrobily mi sie ze 2rozstepy, wiec chyba mam predyspozycje;/ Teraz pobolewa mnie brzuch, wiec sie polozylam na chwile, bo od rana cos robie. Zastanawiam sie co mam teraz nosic, bo w moich jeansach sie dopinam ale na styk, bo i tak przed ciaza byly bardzo obcisle, wiec kupilam rajstopy ciazowe welniane i nosze tuniki....a Wy?
Mikusia pedem do szpitala!! Trzymaj sie kochana
Mamuska czekam do jutra z niecierpliwoscia!!
Witam nowe mamusie!!
Ja tez spac nie moglam przez ten wiatr;/ ale i tak jestem bardziej wyspana niz w tyg kiedy latam do pracy! Co do jedzenia to tez jestem ciagle glodna, ale nie moge najesc sie do syta, bo wtedy sie zle czuje, wiec czesto [co godzine] a malo staram sie jesc. Z kremow to mam 3probki musteli na rozstepy.. zobacze jak dziala i najwyzej zainwestuje
Mikusia pedem do szpitala!! Trzymaj sie kochana
Mamuska czekam do jutra z niecierpliwoscia!!
Witam nowe mamusie!!
Hej starym i nowym październikówkom:-) Ja też w nocy nie mogłam spać przez ten wiatr, do tego brzuch mnie bolał jak na @ i ciagle mi się wydawało że przyszła, więc latałam do kibelka, ale póki co jej nie ma...Natomiast zaczęły mnie boleć plecy, tak jakby w krzyżu ale nie kręgosłup tylko po bokach. To nie jest mocny ból, raczej taki tępy...Czy WAs też bolą/bolały plecy? Bo mnie przed @ to zwykle brzuch tylko...
M
mamuśka23
Gość
Ojjj, mikusia mam nadzieje ze juz dawno pojechałaś na pogotownie !!!!!!!!! nie ma żąrtów z tym !!!!!!!!!!witajcie
u mnie krwawienia nie ustaly, wygladaja jak krew miesiaczkowa:/ brzuch mnie boli ze masakra...:--
-
-
-
-(
Trzymam &&&&&& zeby wszystko było dobrze!!!!!!!!!!!!
Hej starym i nowym październikówkom:-) Ja też w nocy nie mogłam spać przez ten wiatr, do tego brzuch mnie bolał jak na @ i ciagle mi się wydawało że przyszła, więc latałam do kibelka, ale póki co jej nie ma...Natomiast zaczęły mnie boleć plecy, tak jakby w krzyżu ale nie kręgosłup tylko po bokach. To nie jest mocny ból, raczej taki tępy...Czy WAs też bolą/bolały plecy? Bo mnie przed @ to zwykle brzuch tylko...
Ja mam tak samo, tzn od 2 tygodni pobolewa mnie brzuch, nie co dzień ale raz na 3 dni to zaboli tak jak na @ wiec tez biegam do łazienki i sprawdzam czy nie dostałam !!!!! A wczoraj bolał mnie własnie krzyż lekko ale jednak
A własnie miala któraś z Was test easy viev???? ja taki kupiłam !!!!!
Ojjj, mikusia mam nadzieje ze juz dawno pojechałaś na pogotownie !!!!!!!!! nie ma żąrtów z tym !!!!!!!!!!
Trzymam &&&&&& zeby wszystko było dobrze!!!!!!!!!!!!
Ja mam tak samo, tzn od 2 tygodni pobolewa mnie brzuch, nie co dzień ale raz na 3 dni to zaboli tak jak na @ wiec tez biegam do łazienki i sprawdzam czy nie dostałam !!!!! A wczoraj bolał mnie własnie krzyż lekko ale jednakdzis jest ok , nic mnie nie boli nie mam żadnych objawów, nooo oprócz jednego dla mnie chyba jasnego - jak stałam dzis w kolejce to strasznie byłam niecierpliwa, w głowie mi sie kołowało, nie mialam siły stać , jak chodze to nic takiego nie mam, a pamietam doskonale ze tak samo mialam z Jasiem !!! wiec ja jestem juz pewna ciąży !!!!!!!!!!!!!! Obym sie tylko nie zawiodła jutro
A własnie miala któraś z Was test easy viev???? ja taki kupiłam !!!!!
Janie miałam nigdy takiego testu, ale trzymam żeby pokazał jutro dwie tłuste krechy!!! &&&&&&&&&&
K
karolina1978
Gość
Witam wszystkie Panie!Pare dni przerwy ,a tu tyle sie dzialo niestety z tego co czytam nie tylko pozytywnych ,bardzo mi przykro z powodu straty fasolek. Rabbit ty lez i sie oszczedzaj,bo ja wlasnie robilam za twardzielke i wyladowalam na ostatnie 6-tyg w szpitalu .Koszmar.Wiesz juz czy to blizniaki jedno czy dwujajowe? Ja nie moge jesc .Jak gotuje to mnie od zapachow muli.Mam tylko ochote ewentualnie na winogron ,melona itp Ale to w sklepie jak widze.Robiac liste zakupow to nie mam ochoty na nic.Wedlug horoskopu chinskiego to znowu chlopiec!CZWARTY
reklama