hej hej
też nie mam teraz czasu za bardzo na bb, to sprzątanie przed świętami, to ozdóbki robię, to padam na pysk i śpię.
U nas dobra wiadomość. Mały zaczyna przesypiać noce. Kiedyś się budził co 2,5-3h, teraz zaśnie po 11 to obudzi się o 5 a potem po 9

))) mama wyspana, mam nadzieje że tak już zostanie
nie mam siły do tego trądziku ;// po smoku i cycaniu jest cała broda i wokół ust czerwone, jak potówki.. z policzków zeszło na szczęście. Co robić? Przemywam wodą przegotowaną, smaruję bambino, chyba ten nadmanganian kupie..
mrowienie w piersiach też mam, albo jak pora karmienia przychodzi albo jak przystawiam małego. I też bolesne jak cholera ;/
Wczoraj mały mi się obudził z rykiem, cały czerwony kaszlał. Zaczął mi się krztusić więc szybko w dół i po plecach klepałam. Jak się troszkę uspokoił to usłyszałam że mu w nosie świszcze i fridą mu wyciągnełam wielkie gluty. Tyle że on kataru nie ma więc to na bank było mleko
poniżej obiecane zdjątka ozdóbek, na żywo wyglądają lepiej
kasiadz my mamy ten zestaw księżyc i gwiazdka i bardzo zadowolona jestem z lapmki. W nocy daje milutkie światełko, małego nie wybudza i sama się wyłącza po 10min
monysia mojemu jak wypadnie smok a już zasypia to próbuje pchać palce i jak nie przyuważę to już kciuka ssie. Więc staram się być w pobliżu dopóki nie uśnie. Ale nie doi smoka cały dzień, pluje jak nie chce, teraz np śpi bez
mileczka też mam te tabletki ale leżą, jakoś nie mogę się przemóc do hormonów, libido mam niskie a na tabsach to by chyba spadło do zera