jewcia33
Fanka BB :)
kasiadz ja mam ten sam problem, Maja z butelki nie chce, nie umie, nie wiem. Myślałam że mleko jej nie smakuje bo bebilon pepti, jak była młodsza to dwa razy wypiła, ale jak była bardzo głodna, a teraz mojego mleka z butelki nawet nie chce. I jestem uwiązana na maxa a dętysta i fryzjer już się o mnie pytają. też chciałam mieć takie koło ratunkowe ale nic chyba z tego nie będzie. Myślałam jeszcze nad zmianą butelki na to toomme tippee, ona podobno podobna do cyca, co o tym myślicie.
elifit piękne ozdoby, zdolniacha z ciebie.
Jeśli chodzi o zasypianie wieczorne to u nas też późno chodzi spać ok.23/24, atak bym chciała jak u Asionka żeby ok.20 już spała. Nie wiem jak to zmienić.Człowiek wieczorem chciałby już odpoczać, mieć czas da siebie, a tu póki co nic z tego.
więcej już nie napisze bo małej się już znudziły lampki na suficie, zaczyna marudzić i muszę ją kąpać.
elifit piękne ozdoby, zdolniacha z ciebie.
Jeśli chodzi o zasypianie wieczorne to u nas też późno chodzi spać ok.23/24, atak bym chciała jak u Asionka żeby ok.20 już spała. Nie wiem jak to zmienić.Człowiek wieczorem chciałby już odpoczać, mieć czas da siebie, a tu póki co nic z tego.
więcej już nie napisze bo małej się już znudziły lampki na suficie, zaczyna marudzić i muszę ją kąpać.