anek30bb
Fanka BB :)
moje dziecko przepadło haha do tej pory śpi w huśtawce a niechce jej przenosic do łóżeczka bo sie obudzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aaa z tymi pampersami to u mnie też przy dadach nie ma problemu i kupcia nie przecieka na plecki.
anek
dzielna dziewczyna! jak zniesiesz tak długą rozłąkę i czy sie nie boisz
sama niewiem jak to zniose bo teraz jak jest w niemczech to ledwie wytrzymuje,a bac to się boje okropnie ale nic nie zrobie musze zacisnąc poślady i przetrwac
O witam w gronie samotnicJa jakoś ogarniam to Ty też dasz radę kochana
Cześć dziewuszki
Mój cwaniaczek spał dziś w dzień tylko 2 h on robi tylko jedna drzemkę , na więcej go nie kładę bo nie ma sensu zasypia na zaledwie 7-10min, więcej się naśpiewam niż on śpi
Potem kąpie go dopiero o 19.30 mleko i spać mniej więcej o 20tej zobaczymy jak ten plan na niego podziała narazie udaje mu sie przesypiać 4 h ciągiem a tu w Naszym przypadku duży sukces mam nadzieje że z dnia na dzień będzie już tylko lepiej.
Mój ma na całym ciałku takie krosteczki taką kaszkę nie wiem co to , na początku myślałam że to potówki kąpałam go w krochmalu i nadmanganianie ale nie zeszło , teraz kupiłam oliatum bo może to uczulenie ? Tylko nie wiem na co??kąpie go już w tym 2gi dzień no narazie też nie ma rewelacjiJak do poniedziałku nie przejdzie to do lekarza ide z nim bo już nie mam pomysłu co to jest
Nie ma takiej głatkiej skórki tylko taką szorstką. Naprawdę nie wiem co to za dziadostwo:-(
Byłam wczoraj u gina bo jeszcze nie byłam od poroduNie miałam jak
Ale na szczescie wszystko w porządku przepisał mi tapsy i maść na blizne. Teraz tylko czekam na drugi @ i męża oczywiście ;-)
Dzień dobry śpioszki :-)
U mnie pobudka o 4:00![]()
Asionek u nas tez tak czesto jest, potrzfi przez godzine w nocy lezec i smiac sie do sufitunajlepsza pora na to to okolo polnocy...
a wczoraj zasnela na hustawce po 20 i juz spala... do 7 ranoz przerwami na jedzenie oczywiscie ale ona mi nigdy jeszcze przed 22.30 nie zasnela... z tym ze rzno pobudka a ja sie przyzwyczailam ze spimy conajmniej do 9, wiec juz nie wiem co wole
![]()
Moja to ma zawsze wieczorem problemy z kupa... probowalam jej dac herbatki koperkowej Hippa ale Ania nie potrafi pic z butelki, cmoka i cmoka i nic jej nie leci![]()
Hej
Ja postanowiłam, że od poniedziałku będę sobie budzik na 8 nastawiać, żeby zdążyć się ogarnąć zanim dzieci się obudzą. Właśnie skończyłam robić obiad i chciałam się zbierać na spacer a tu taka godzina, że Zosię trzeba kłaść i znów pójdziemy jak się będzie ściemniać.Tak sobie myślę, że może jej drzemkę zrobie na spacerze tylko nie wiem czy nie jest za zimno
ehhh... właśnie babcia wzięła Z na spacer do sklepu. .
moje dziecko przepadło haha do tej pory śpi w huśtawce a niechce jej przenosic do łóżeczka bo sie obudzi
moj Jas tez dzisiaj nie na spanie, spal cale 40 min, nawet obiadu nie zdazylam odgrzac
Jeremek gapi sie na zyrandol i ciagle nie robi kupy, juz mnie to wkurza, ciagle cos z tym ukladem pokarmowym
ostatnio kupe zrobil po 4 dniach
niby ok jak na cycu jest ale pruty go mecza i spac spokojnie nie moze
juz mu sab simplex zapodalam, maz ma mi rumianek kupic i zobaczymy czy zadziala
a ja marze o wafelkach w czekoladziei niczym nie daje sie ten moj zoladek oszukac
Mój ma na całym ciałku takie krosteczki taką kaszkę nie wiem co to , na początku myślałam że to potówki kąpałam go w krochmalu i nadmanganianie ale nie zeszło , teraz kupiłam oliatum bo może to uczulenie ? Tylko nie wiem na co??kąpie go już w tym 2gi dzień no narazie też nie ma rewelacjiJak do poniedziałku nie przejdzie to do lekarza ide z nim bo już nie mam pomysłu co to jest
Nie ma takiej głatkiej skórki tylko taką szorstką. Naprawdę nie wiem co to za dziadostwo:-(
mam to samo z malym !! i tez nie wiem co to jest ?? wczoraj przed kapiela przylukalam je na klacie malego , takie wlasnie krosteczki jak kaszka , troche czerwone ... mamy we wtorek pediatre jak nie zejdzie zapytam sie co to
jak sie dowiesz wczesniej to daj znac![]()