reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

cos mi maly zasnac nie chce , co nie zasnie i go nie poloze to oczy na 5 zl. , biore go jak zaczyna stekac i sie patrzy na mnie i chichra ... super hehe , teraz piastki wcina swoje

u nas tez pieluch idzie tona ... nie wiem kurka czy nie wiecej jak kiedys , albo mi sie wydaje ? :)

reklama
RATUNKU!!! W moje dziecko wstąpił deboł jakiś :-D

A ile się to nabeczy, nakwęczy... Nawet na rękach niespokojny! Dzięki Bogu za godzinę m wraca do domu to niech przejmie stery choć na godzinę bo mnie odwiozą w kaftanie:no: A taki miałam spokój 2 tygodnie ;D

Asionek moja mama, wszystkie siostry i teść mają błękitne oczyska :tak:

RATUNKU!!! W moje dziecko wstąpił deboł jakiś :-D

A ile się to nabeczy, nakwęczy... Nawet na rękach niespokojny! Dzięki Bogu za godzinę m wraca do domu to niech przejmie stery choć na godzinę bo mnie odwiozą w kaftanie:no: A taki miałam spokój 2 tygodnie ;D

Asionek moja mama, wszystkie siostry i teść mają błękitne oczyska :tak:

moj tez jakis dziwny jest dzisiaj .. normalnie spi twardym snem od ok 19 , a dzisiaj zasnac nie moze , co nie polozy sie za chwile oczy na 5zl. i ssie piastki , gapi sie na wszystko i dziwne dzwieki wydaje jak jakas niewiasta hehe , na szczescie nie placze ... nie wiem czemu zasnac twardo nie moze i co te dzwieki oznaczaja ? glodny nie jest , bo je ciagle i to jak na niego bardzooo dlugo :)
moze taki dzien ?

a no widzisz to ma po kim miec niebieskie oczy :) takze maz moze spac spokojnie :-D

moj jeczal pol nocy, pierdziochy raz po raz , siedze teraz jak zombie i rozpatruje co zjadlam... podejrzane sa wiorki kokosowe dodane do jogurtu,zeby stworzyc prawie rafaello i witaminy dla ciezarnych , ktore zjadam bo mi szkoda wyrzucic..

monika to mi dalas pomysl, moj tez od dwoch nocy nie spi bo go pierdy mecza
ciagle steka i kweka a ja zaczelam brac witaminy ciazowe bo mam opakowanie
cholera niestety dzisiaj tez juz wzielam
milka to dzis jak skowronek;-) co zrobisz z tak dlugim dniem? ja najchetniej bym przespala

Asionek u nas tez tak czesto jest, potrzfi przez godzine w nocy lezec i smiac sie do sufitu ;) najlepsza pora na to to okolo polnocy...

a wczoraj zasnela na hustawce po 20 i juz spala... do 7 rano :szok: z przerwami na jedzenie oczywiscie ale ona mi nigdy jeszcze przed 22.30 nie zasnela... z tym ze rzno pobudka a ja sie przyzwyczailam ze spimy conajmniej do 9, wiec juz nie wiem co wole :-D

Moja to ma zawsze wieczorem problemy z kupa... probowalam jej dac herbatki koperkowej Hippa ale Ania nie potrafi pic z butelki, cmoka i cmoka i nic jej nie leci :baffled:

reklama
Hej
Ja postanowiłam, że od poniedziałku będę sobie budzik na 8 nastawiać, żeby zdążyć się ogarnąć zanim dzieci się obudzą. Właśnie skończyłam robić obiad i chciałam się zbierać na spacer a tu taka godzina, że Zosię trzeba kłaść i znów pójdziemy jak się będzie ściemniać.Tak sobie myślę, że może jej drzemkę zrobie na spacerze tylko nie wiem czy nie jest za zimno :(
ehhh... właśnie babcia wzięła Z na spacer do sklepu :).

Miłka gdyby mnie ktoś o tej porze wywlókł z łóżka i nie pozwolił spać to chyba bym harakiri popełniła.

Do góry