reklama
anek30bb
Fanka BB :)
do mnie osobiście jakoś nieprzemawiają te nosidełka,żal mi tych dzieciaczków jak ime te nózki i głowki dyndają ja uważam że maluch powinien możliwosc poprostu ''rozwalenia'' sie i spanie wygodnie,ale każdy ma swój gust,i w sumie całkiem ładne to nosidełko ale nie dla mnie
kasiadz odradzam nosidełko, ogladałam program mamo to ja i pediatra odradzał. dam Ci linka do tego
Mamo to ja - Odcinek 2 - S01E02 - tvn player
cytryna jeden dzien przerwy od nabiału nic nie da. Najlepiej 2-3 tygodnie.
Ja byłam na usg jamy brzusznej z Hania. Nikt mi nie powiedział aby małej nie karmić przed badaniem no i żołądka i jelit nie bardzo było jak zobaczyć
Ale reszta narządów ok, i babka sprawdzila nawet jej szyjke i te powiekszone węzły i powiedzial,że nie widzi powodów do niepokoju. Jedyne co to Hania mocno zagazowana jest i za 3 tygodnie powtórzyc usg. Ja własnie odstawiałam Hani nabiał na ponad tydzień i teraz jak swrócilam to juz dwa razy pojawila sie niteczka krwi, i mam odstawic nabiał i wszystko co od krowy czyli tez wołowine do momentu az sie nie ustabilizuje wszystko. Jutro badania w laboratorium, trzymajcie kciuki
cytryna jeden dzien przerwy od nabiału nic nie da. Najlepiej 2-3 tygodnie.
Ja byłam na usg jamy brzusznej z Hania. Nikt mi nie powiedział aby małej nie karmić przed badaniem no i żołądka i jelit nie bardzo było jak zobaczyć

To nosidło aż takie złe nie jest bo dziecko ma szeroko nóżki. Mi ortopeda też odradzić nosidełek używać, ewentualnie w wyjątkowych sytuacjach. Mi będzie potrzebne, żeby z 4 piętra zejść z dwójką dzieci za jednym zamachem.
kasiadz
do mnie osobiście jakoś nieprzemawiają te nosidełka,żal mi tych dzieciaczków jak ime te nózki i głowki dyndają ja uważam że maluch powinien możliwosc poprostu ''rozwalenia'' sie i spanie wygodnie,ale każdy ma swój gust,i w sumie całkiem ładne to nosidełko ale nie dla mnie
a położna znowuż mówiła żeby sobie coś kupić do noszenia małej, tylko takie z atestami bo mówi że dzieci od zawsze były noszone w różnego rodzaju nosidełkach i chustachkasiadz odradzam nosidełko, ogladałam program mamo to ja i pediatra odradzał. dam Ci linka do tego
ja chcę używać tego nosidełka do noszenia małej gdy płacze i chce być tylko na rękach noszona, bo ma takie fazy a mnie już strasznie ręce bolą do tego stopnia że budzę się w nocy ze strasznym bólem
właśnie wydaje mi się że jak dziecko ma szeroko nóżki to jest ok, bo wtedy bioderka dobrze się rozwijająTo nosidło aż takie złe nie jest bo dziecko ma szeroko nóżki. Mi ortopeda też odradzić nosidełek używać, ewentualnie w wyjątkowych sytuacjach. Mi będzie potrzebne, żeby z 4 piętra zejść z dwójką dzieci za jednym zamachem.
kasiadz
PROMOCJA!!! kubek MAGICZNY ze zdjęciem FOTOKUBEK (1896274402) - Aukcje internetowe Allegrokasiadz - skad masz te kubki ze zdjeciem?:-)
z tym że jeszcze nie przyszły. Kupiłam je 23.11, 27.11 zaakceptowałam projekty kubków i wysłałam przelew, kubki miały być wysłane paczką priorytetową i nadal na nie czekam
kasiadz
ta zakończona, ale pewnie jak poszukasz to znajdziesz inną, myślę że to fajny pomysł
reklama
a powiedz mi czy twoje dzieciątko jak robi kupki co 2-3 dni to też się tak pręży i czasem płacze?? bo moja mała czasem nawet przy bąkach się pręży i krzyczy i to samo jest przy kupkach jak robi co 2 albo 3 dzieńja moja dokarmiam bebilonem pepti i też mi robo co 2-3 dni kupe ale taką konkretną i lekarka mi powiedziała ze to normalne,i tez mi urwis nie chce piersi doic i tez sie denerwuje więc musze odciągac
tak poza tym ja zaczęłam dokarmiać dlatego, że pediatra powiedziała, że jak mała budzi się co godzinę czy 1,5h i chce jeść to jest za często bo powinna jeść co najmniej co 2 godzinki no więc widać że sie nie najadała, zaczęłam dokarmiać i teraz jest problem bo piersi czasem nie chce, ale moja mała to głodomorra