reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Dziewczynki poród to pryszcz w porównaniu z tymi dziadami,ja już wariowała z bólu,myslalam że sama sobie operację zrobie.
Hustawke oddaję bo mam dwie jedną owieczkę kupiłam ,a ta drugą z obrazka dostalismy od znajomych jest lekko używana,ale wyprana i działa wchodzą do niej baterie R20 sztuk 5.

wymiękam...
jade jutro po sab simplex..
mała dzisiaj tak sie zanosiła że aż zbladła i sina sie zrobiła i cała zimna- lodowata wręcz... myslałam że umre na zawał

rurka pomogła ale przez ponad godzine sie męczyłyśmy zanim wszysytko wyszło.. te rurki są świetne ale nie na takie kolki jak my mamy :(
poza tym to mała już dawno wszystko wypuściła a taką traume miała że jeszcze przez dobre 0,5 h płakała wtulona we mnie z żalu :( jeny czemu ja tego nie kupiłam wcześniej, mam takie wyrzuty sumienia, wyrodna matka ze mnie!
na dodatek jak sobie zdałam sprawe że M w pracy na służbie jest i ja zostałam sama bez auta to chyba bym umarła jakby coś sie mojej niuni przez moją głupote stało, że nie kupiłam sobie tych kropli profilaktycznie :(

Ewa proszę daj mi znać na priva czy sabsimplex zadziałał i czy próbowałaś boboticu (bo u nas nic on akurat nie dał)...Wczoraj był chyba jakiś mega fatalny dzień. U swojego bobasa tak silnego ataku kolki nie miałam od około4tygodni. Na buzi purpurowy, reszta ciałka cała sina i lodowada, płacz i zanoszenie się czego nigdy wcześniej nie robił. Dopiero rano poszła qpa i teraz odsypia jak zabity. A ja ide szukać zapałek żeby oczy miały się na czym trzymać. Pocieszam się że jeszcze miesiąc, dwa i powinno być lepiej. Jak nie to koniec walki i nutramigen leci w ruch bo jest podejrzany o nietolerancje ale mamy przykazanie jeszcze powalczyć jeśli dajemy radę.

Ewcia, Nikitka- a dajecie maluchom jakieś probiotyki ja daję BioGaia lekarz mi polecił plus syrop Debridat moja nie płacze ze to steka całe noce bo nie moze sie odgazować i wypróżnić na jakimś forum czytałam ze dzieciakowi na nietolerancję tylko to pomogło więc daję :tak: i też sie modle żeby przeszło z ukończeniem magicznych 3 mies:baffled:

Ja próbowałam boboticu moja po nim żygała nie pasuje jej, czekam teraz na rurki Windi mam nadzieje ze to mnie wybawi od nocnego masowania brzuszka i tyłeczka

kużwa moja jakoś sliną sie dławi wogóle dużo jej produkuje :baffled:

Ostatnia edycja:
Halo :-)

Dziewczyny ale Wam współczuje kolek u dzieciaczków, nie potrafię sobie wyobrazić co przeżywacie, ja miałam tylko tydzień nocnej walki jak byłyśmy na mm i miałam dosyć a u Was walka codziennie :-( byle do ukończenia 3 miesięcy i odsapniecie sobie.

Marti moja tez tyle sliny produkuje, caly czas ma bable ze sliny na ustach i zaczelo sie jej nagle bardzo ulewac... nie wiem jaka moze byc tego przyczyna? Przez 6 pierwszych tygodni praktycznie w ogole sie jej nie ulewalo... a teraz tryska z niej jak z fontanny - wczorak lozko zalala, wstawalam jej myc buzke i wloski w nocy bo cale miala w slinie i mleku :-(

Dzięki Marti za sugestie, ale już i Biogaię próbowałam i Latopic....Debridatu trochę sie boję. Podobno zbyt dużo skutków ubocznych, lekarz mi odradził..eh nie wiem.

reklama
Do góry