reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Lena to dobrze ze juz po zabiegu :) i hemoridy ci nie beda dokuczac.

Gdybym wiedziala o hustawce jeszcze wczoraj to chetnie bym nawet cala przesylke oplacila, ale wlasnie dzis rano podobna kupilam. I polecam, choc mamy ja tylko kilka godzin to juz sie sprawdza :-)
A ty czemu sie jej pozbywasz?

reklama
Witam sie niedzielnie!!

Ja jestem juz po zabiegu usunięcia hemoroidów.BOŻE takiego bólu jeszcze nie znałam,ale już nie było wyjścia były w takim stanie i tak bolesne,że juz nie chciałam czekać.

A tak z innej beczki
MAM DO ODDANIA HUŚTAWKĘ FISHER PRICE,przesyłkę jestem w stanie opłacic po połowie.Jeśli któraś z was jest zainteresowana ....proszę o kontakt.
$%28KGrHqZHJC4E7BcviTwoBO1Ti30TV%21%7E%7E60_12.JPG

ja jestem zainteresowana, ale nie za free, chce zaplacic:-)
Lena, jaka cena?

ja już niemoge się doczekac tej mojej hustawki.
a co do prezentów to fakt trzeba miec sporo kasy jak ma się dużą familie dlatego my kupujemy tylko dzieciom,choc swojemu kupiłam na Mikołaja zestaw playboy-a,srebrny breloczek ze Św. Krzysztofem i książkę Lubliniec.pl a pod choinke chce mu kupic golarke nową

Ja wit d ostawiłam bo mi pediatra kazała - ciemieniuszka zarasta za szybko:-( Mam nadzieje że nic złego z tego nie wyniknie??

Lenka- biedna, mam nadzieje że z dnia na dzień będzie już tylko lepiej z Twoim tyłeczkiem :-p

cytrynka- gratuluje ja jutro jadę po moją już się nie mogę doczekać:-D

Boże prezenty!!Coroczny problem :wściekła/y:

My zawsze tylko dzieciom robimy mikołaja i też prezenty przez internet kupowałam, tak prościej.
Ja też tą Leny huśtawką zainteresowana, ale cytryna była pierwsza :-)

sivi cytryna pisala tylko, ze gdyby wiedziala o hustawce to by byla chetna ale ona wylicytowala juz podobną. wiec Ty bylas pierwsza :-)

reklama
wymiękam...
jade jutro po sab simplex..
mała dzisiaj tak sie zanosiła że aż zbladła i sina sie zrobiła i cała zimna- lodowata wręcz... myslałam że umre na zawał

rurka pomogła ale przez ponad godzine sie męczyłyśmy zanim wszysytko wyszło.. te rurki są świetne ale nie na takie kolki jak my mamy :(
poza tym to mała już dawno wszystko wypuściła a taką traume miała że jeszcze przez dobre 0,5 h płakała wtulona we mnie z żalu :( jeny czemu ja tego nie kupiłam wcześniej, mam takie wyrzuty sumienia, wyrodna matka ze mnie!
na dodatek jak sobie zdałam sprawe że M w pracy na służbie jest i ja zostałam sama bez auta to chyba bym umarła jakby coś sie mojej niuni przez moją głupote stało, że nie kupiłam sobie tych kropli profilaktycznie :(

Do góry