Klementinka
Fanka BB :)
oj uratuje, ja wreszcie jem cieply obiad i nawet zeby moge umyca ja czekam do poniedziałku bo ma mi przyjśc hustawka fisher price i mam nadzieje że mi troche uratuje życie
zastanawialam sie nad tym i tak samo sobie wymyslilam, wydaje mi sie ze to mleko co samo pocieknie to to do picia, tresciwe leci pozniejja z muszli nie korzystam bo do nich możesz zebrać tylko "mleko do picia" te gęstsze trzeba by wtedy dociągnąć, żeby takie zbieranie miało sens tak mi się zdaję ;-)
u nas mowia ze wit D daje sie w miesiace z literka R czyli od wrzesnia do kwietnia a K daja tylko u lekarzaco do witamin to położna powiedziała że jeśli dziecko urodziło się zdrowe, morfologia była ok i nie było żadnych powikłań to ona by nie podawała wit k bo to jest naciąganie przez koncerny farmakologiczne, a d podawała by tylko zimą i jesienią
Mileczka co za przygoda, ale sie strachu najedliscie
Jagmar napisz pozniej jak sie wozek spisuje, wlasnie zastanawialam sie czy go nie kupic
a my jestesmy po dentyscie, tzn ja jestem a tato zostal z dwojka dzieci(!!!) ciesze sie ze wreszcie sie wyrwalam bo juz bolec zaczynal