Czy wasze dzieciaczki też tak masakrycznie ulewaj?. Marysia strzela fontannami po każdym jedzeniu. Mam wrażenie, że co zje to zwróci.
Zosia miała wybroczynkę na czole pomiędzy oczami i zniknęła przed rokiem. Marysia ma na oku wokół tęczówki czerwoną i wygląda jak mały wamoirek.
Ja mam taki NAWILŻACZ POWIETRZA JONIZATOR ESSENCE SANICO #FV (1896162864) - Aukcje internetowe Allegro jest prosty, i w miarę cichy, nie ma żadnych dodatkowych bajerów.
Miałam kiedyś większy innej firmy z programatorem i miał światełko co zmieniało kolory ale był głośny i mnie denerwował a na końcu zaczął przeciekać i musiałam go (na szczęście) oddać. Ten bardzo sobie chwalę.
Jak wychodziłam ze szpitala to miała 13,2. Po paru dniach było 15,08 a teraz jest 14,06jagmar agnus a ile wasze maluchy maja tej bilirubiny? my mielismy 12,9 i kazali sie tym nie przejmowac
co do temp to nam lekarka powiedziala ze do spania 16-18, dla mnie to za zimno i mamy kolo 20
Ewa skąd Ty wytrzasnęłaś takie byyyyzyyydury?witam się i ja
nooooo dziewczynki doczekałam się mojej królewny...
i przez to nie miałam jak dotąd czasu nadrobić i nie wiem czy dam radę bo okazuje się że mam tyle na głowie...
moja dziewczyneczka jest ssakiem numer 1, w szpitalu położne mnie podziwiały bo potrafi doić 3h np...
oczywiście tylko cycek nic innego nie próbowałysmy jeszcze. Od wczoraj w domku jesteśmy i się klimatyzujemy.
jedyne co bardzo martwi to że urodziła się i ma rumień niestety więc musimy bardzo się pieścić, no i ma miękkie kości czaszki, a do tego 2 krwiaczki na powiekachpodobno do roku czasu ma się to wchłonąć ale martwie sie że nie wchłoną się... I wogóle to pluje sobie w brode- wiem ze to zabobon, ale mysle że to przez moje oparzenia. Tuż przed porodem jakieś 2-3 tyg. oparzyłam sie 2 razy w jeden dzień, raz żelazkiem i potem prostownicą na rękach raz na jednej potem na drugiej. I mi sie wydaje że to od tego
![]()
Zosia miała wybroczynkę na czole pomiędzy oczami i zniknęła przed rokiem. Marysia ma na oku wokół tęczówki czerwoną i wygląda jak mały wamoirek.
No tez bym się nie śmiała. U mnie jeszcze tak źle nie jest. Marysia dzięki temu śpi później 4h i ja mam szansę się wyspać.Jagmar widzę że nie tylko mja takie godziny urzędowania
czasami to od 19-1 w nocy a to już nie jest śmieszne![]()
hej dziewczyny jakie mogłybyście polecić dobry nawilżacz powietrza?? męczymy się z katarem i się bez nawilżacza nie obejdzie.
Ja mam taki NAWILŻACZ POWIETRZA JONIZATOR ESSENCE SANICO #FV (1896162864) - Aukcje internetowe Allegro jest prosty, i w miarę cichy, nie ma żadnych dodatkowych bajerów.
Miałam kiedyś większy innej firmy z programatorem i miał światełko co zmieniało kolory ale był głośny i mnie denerwował a na końcu zaczął przeciekać i musiałam go (na szczęście) oddać. Ten bardzo sobie chwalę.
Ostatnia edycja: