reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
ja tez mialam dzis masaz szyjki zrobiony i o ile nie wylezie to w czwartek na wywolanie. ale u mnie czwartek to juz 42 tydzien skonczony..

ciagle w myslach trzymam kciuki za ewe, mam nadzieje,ze u niej wszystko ok!

Kasiadz ja mam dwa koty i jak z Hania przyszlismy do domu to wystraszyły sie jej płaczu. Teraz sa obojętne na nią, czasami podejda i obwąchaja. Ja sie boję co bedzie później bo jeden z moich kotów jest nieobliczalny i potrafi zadrapac gdy mu nie podpasuje jak ktos go głaska itp. Dotyczy to obcych osób. My spimy z mała w małym pokoju i one nie maja tam wstepu. W ciagu dnia jest ze mna Hania w duzym pokoju, spi w gondoli wózeczka i raczej nie podchodza póki co. Boje sie,ze bede musiała tego kota kiedys oddac, bo bedzie nieobliczalny dla niej.

Kasiadz u mnie bardzo podobnie jak u Ati, kot boi sie placzu, w innych momentach czasem przyjdzie i powacha mala albo sobie patrzy. Do sypialni nie ma wstepu i nie protestuje. Nasz kot caly dzien spi wiec az tak bardzo nie musimy go pilnowac w ciagu dnia, wystarczy drzwi zamknac.

monika mam nadzieje ze bez wywolywania sie zacznie ..... stawiam na dzis w nocy :)

my dzis bylismy u lekarza rodzinnego bo mala ma jakiegos guzka na glowie, lekarz mowi ze mamy sie nie martwic (latwo mu mowic) i skierowal nas do pediatry.... i jeszcze pobral wymaz z pepuszka bo nadal sie cos saczy :(

elifit gratulacje dla Arusia!

Dziewczyny czy wy jecie wszystko tak jak przed ciążą? tzn chodzi mi najbardziej o np pomidory ogórki, owoce itd? bo już sama nie wiem co jeść co nie :confused::confused::confused:

A mi dziś zdjeli szwy po cc myślałam że bedzie gorzej, u mnie brzuch tez taka gąbka a wczoraj wpadła teściowa i mówi do mnie że grubasek jeszcze jestem no niechhhhh spierrrrr :angry:
elifit- ale ten czas leci już 4 tygodnie zuch chłopak :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć laseczki
jesteśmy od dzisiaj z Igusią w domku, oj jak się cieszę :-)

gratuluję wszystkim rozpakowanym :) no i czekam na resztę :)
poród jak dla mnie mała trauma ale dobrze, ze już po

Do góry