reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Co do grupy zawsze mozna usunąć a zostawić tylko ten wątek ale zamkniety i ten linijkowy wizyty i kulinaria, tyle w zupełnosci wystarczy jutro napisze na spokojnie do jakiegoś moderatora i zapytam co i jak :) A poza tym najlepiej jakby to była osoba która ma wiecej czasu i jest w ciązy, bo ja niby mam czas ale nie jestem pażdziernikowa( chyba)
teraz to ja uciekam spać, bo nic nie wiadomo moze i tej nocy bede miec pobudke o 3 :(
Dobranoc śpijcie dobrze :)
Do jutra :*:*:*:*

To może poczekajmy aż "sprawa" Mamuśki się wyjaśni i wtedy podejmiemy decyzję co z moderatorką. A tymczasem &&&&&&&& za Mamuśkę:tak:

reklama
To może poczekajmy aż "sprawa" Mamuśki się wyjaśni i wtedy podejmiemy decyzję co z moderatorką. A tymczasem &&&&&&&& za Mamuśkę:tak:
I tak by było najlepiej, najwyzej któraś z Was bedzie moderatorem i bedzie git :):):):) Bo w mojej sytuacji nic nie wiadomo niestety!!!!!!!!!! a szkoda bo ocipieje z tej nie wiedzy !!!!!!!!!!!!!!!!

DOBRANOC :* :-)

Witam. U mnie też pogoda okropna -zimno i mokro.
Wreszcie nadrobiłam zaległości z czytaniem, ale już niedługo koniec sesji - jutro ostatni egzamin:) - i wtedy obiecuję będę częściej pisać.
Jestem w pracy od 7 i zaraz chyba zasnę na biurku.
Czy spotkała się któraś z was żeby w 6 tyg nie było widać pęcherzyka na USG?
Cały czas się martwię tym że nie było widać pęcherzyka na USG następna wizyta za dwa tygodnie, już przeczytałam w necie chyba wszystko o ciąży pozamacicznej, ale może to porostu opóźniła mi się owulacja. Sama niewiem.

Ja robiłam bobo test żółty 2 dni przed @ i wyszła druga blada ale dobrze widoczna kreska.
Witam nowe mamy i trzymam kciuki za testujące.

Hej dziewczyny :*
ojjj u mnie tez mokro i zimno :( bryyyy.......... Jasiek znów wstał o 3 !!!!!!!!!!!!!!!!! ale wziełam go na swoje łóżko poleżał z godzinke i padł na szczęście !!!!!! Ale i tak jestem nie wyspana ;:):):)( Nie przyzwyczajona jestem zeby wstawać i juz nie spać w środku nocy
U mnie nadal brak @ wiec jestem jeszcze bardziej pełna nadziei ze fasoleczka jest !!!!!!!!:-):-D:-D:-D
A Wy jak sie czujecie ?????????
Aga, zoszka witam , bidulki juz w pracy :-:)-( Ale jutro weekend wiec luuuuuuuz :-D
Dziś też pewnie jakas nowa mamuśka do nas dołączy :):):):)

Witam :-)
wczoraj padłam jak zabita, i tylko spać spać mi się chce, pogoda wcale nie pomaga i dzisiaj jest podobnie.
Przybiegłam się przywitać i pędzę nadrabiać zaległości bo troszkę postów na stukałyście :-D

reklama
Do góry