reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Hej babeczki melduję się że żyję ale co to za życie wiecznie śpię hehe
wstaje koło ósmek łykam piguły jem śniadanko (mimo że nie mam na nie ochoty) potem kawa przy kawie spędzam 1,5 godz. robię się senna mała drzemka godzinka do dwóch potem robie obiadek, po obiadku drzemka też tak godzinka dwie potem kawa i jakiś film wieczór zapada. Trzeba jakąś kolację uklechcić bo mężuś głoooodny. potem trochę posiedzieć przy książce myju myju i znowu spać obłęd ciekawe kiedy to mi minie. Wiem że misie w zimie lubią spać ale żeby aż tak?

Linnea82,ja tak mialam w pierwszej ciazy,ze spalam non stop,bilam rekordy i dochodzilam do 20h na dobe spaniem.Dzis-jak pisalam wczesniej-drzemka 4-godzinna...Budze sie ,dziecko mnie przykrylo kocykiem (nic,ze za maly,bo to jej niemowlecy,nogi odkryte,zmarzlam;) ),cichutko siedziala i czytala ksiazeczki z bibliopteki(bo bylysmy w poludnie jak ja ze szkoly odebralam....

reklama
agadaria- oj zaden z rodzicow nie znosi choroby u dziecka- moj mały ostatni raz chorował w swoje pierwsze urodziny i teraz juz od 2 tyg sie ciagnie...zaczelo sie od kataru:/ps. chyba mamy na ten sam dzien termin;)

linea82- ja tez bym tylko spała jedyna okazja to wtedy jak moje dziecko spi po poludniu - ale czesto o tej porze mam jakies zajecie:/

kachutka ja robilam 3 testy i dopiero tydz po miesiaczce wyszly wyrazne 2 krechy:)

mamuśka- caly czas trzymam mocno &&&&&&&&&&&& i przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:)

Dziewczyny ja tak zmienie temat, chodzi o ten nasz ogólny, zeby był zamknięty, chyba ze Wam to pasuje ze kazdy moze wejść poczytać itd !!!!!!!!!!!!

Miala być Edytka moderatorem , ale okazało sie ze jednak dostała @, wiec chyba casting musimy ogłosić na moderatora :-D

yyyyyyyyyy.... sama nie wiem nie znam sie na tym itd nawet nie wiem jak zacząć, jak zrobić to zeby wątek był zamknięty

reklama
Do góry