reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Ja tez chce moja miec juz przy sobieeeee :-( Wszystkie mnie przegonilyscie :-( Do tego przeterminowane maja koszmarne porody.. Mowilam ze tak bedzie ze mna.. :szok: Ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :szok:

ja sie przetrminowałam równo 7 dni,choc od 37 tyg wszytkie znaki na niebie i ziemi pokazywały,ze to "lada moment",to u mnie twardo akcji nie było!!!!Podali oksytocyne i poszło jak pedarda!Bez nacięcia,8 min po kroplówce,klopsik 4280!Także spokojnie ivi,dasz rade,choc wiem,ze czekanie wku****najbardziej...ja wyłam wrecz przez ostatni tydzien,ze "dalej nic"

w ogole to dzień dobry Wam po długiej przerwie!!!!
jakie to wspaniałe uczucie byc w domku...

reklama
melduję się jeszcze i ja, choć do terminu daleko 11 dni, powolutku już się znowu zaczynam frustrować, no trudno, wizyta u gina 3 listopada więc może zobaczymy co będzie pierwsze czy poród czy wizyta :/

Dzień dobry :-)

Co to za licytacja przeterminowanych ;-)

ivi - spokojnie, został Ci już wielki finisz nie martw się :tak: jakby nie patrząc jesteś już bliżej niż dalej :-p

u mnie też dziś noc kiepska, młoda ssała od 3:00 do 5:00 ledwo żyję :sorry2: mam nadzieje, odespać to w ciągu dnia :tak:

hej wlasnie przezylam szok codziennie wstaje coraz bardziej spuchnięta dzisiaj to ledwo siebie poznajee:zawstydzona/y: i za oknem deszcz moze to i dobrze nie mam sił juz chodzic wczoraj jak bylam na miescie to wydawało mi się ze bardziej się toczyłam i jeszcze do tego się przewrocilam na szczęscie na ręce i kolana troche strachu się najadłam i kupe śmiechu :-D

ja też jeszcze jestem i młoda cichoooo siedzi ;-)

Kiwi - uważaj takie upadki mogą być niebezpieczne, moze lepiej skontrolować ze w środku wszystko ok?

na szczęscie nie był to groźny upadek asekurowałam się rękami i kolanami wydaje mi się ,że bardziej to wyglądało śmiesznie niż groźnie tak na prostej drodze :baffled: jakoś mały się przekręcał akurat i nie mogłam równowagi złapać ale mam nadzieje ze to koniec upadkow!:tak:

witam sie i ja :) nocka troche meczaca, ale jakos zyje...
wspolczuje bardzo nierozpakowanym, bo to prawdziwa meka, ale nie pozostaje nic innego jak uzbroic sie w cierpliwosc! dziewczyny jeszcze pare dni i zapomnicie o tym calym czekaniu.

reklama
Do góry