reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Elifit no moj tez dobre minki robie jak mu daje kropelki :)
oby pomogly u ciebie tez !!

Lenka no teraz przez niego mam stresa :/
ma ostatnie dni wolne i mielismy je razem spedzic ,a on z malym wiecej i co du... teraz :/ wrr , ale jestem zla i boje sie o malego :(

melduję się jak zwykle z rańca :)

atram witaj w domku :) prosimy o relację :-) synuś prześliczny !!

Lena ja też modlę się, żeby już się zaczęło i nic, wczoraj miałam nadzieję bo przez godzinę miałam w miarę regularne skurcze, ale wszystko poszło, nawet się zdziwiłam bo takie mało bolesne były, stąd wiedziałam, że z tego nic nie będzie. Chyba o mnie przynajmniej napiszą w listopadzie :zawstydzona/y:

Asionek zdrówka dla męża, myślę że malec się nie zarazi, jak tatuś będzie mył łapki przed braniem dzidzia i nie będzie na niego kichał to będzie dobrze :)

Ivi jak samopoczucie???

Magda, agnus trzymam kciuki!!

Ewa co u ciebie??

Ostatnia edycja:
Dzień dobry śpioszki :-)

Czyżby każda odsypiała noc ;-)

U nas leci, dziś idziemy pierwszy raz do pediatry na ważenie ssaka :-) jestem ciekawa ile panna przybrała :-) wczoraj miała takie ssanie, że się na jeść nie potrafiła, jadła i jadła aż mleko jej uszami wychodziło ;-)

Kurcze jeszcze kilka brzuchatek nam się kula, ciekawe czy się rozpakujemy wszystkie w październiku :-D

My podajemy witaminę D i K ( tylko przez 3 miesiące) :tak:

Pępek nam ładnie odpadł jak wróciłyśmy do spirytusu, też położna kazała nam odstawić octenisept bo gó wno dawał...

U mnie też stary na antybiotyku i młoda gile do pasa, więc mam banie i kilka razy dziennie Helenie mierzę temperaturę bo dygam, że coś od tego wiecznie chorego tandemu złapie :angry:

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja w ten obrzydliwie bezskurczowy poranek.:wściekła/y: Poza typowymi dolegliwosciami jak obolale zebra czy zgaga do potegi entej oraz kopy mlodziezy po wszelkich organach z ogromna sila, to czuje sie swietnie i wcale nie zapowiada sie na jakies porody..:no: KTG rewelacja ( :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) zaproszono mnie na kolejne 25.10. czyli 3 dni po planowanej dacie porodu.. Ale mnie zaszczyt kopnal...:dry:
No to sie troszke wyzalilam, teraz ide zjesc troche platkow z mlekiem i dziabne jakas kawusie na pocieszenie :sorry2:

reklama
a u nas slonce. poranek jak u ivi - bezskurczowy, energia jest.. mam dzis spotkanie z polozna ,ale pewnie znow wroce z niczym tzn z zadnymi pocieszajacymi informacjami np. male rozwarcie czy cos..
no coz, powinnam byc nastepna w kolejce na liste rozpakowanych a tu doopa:crazy:

Do góry