mileczka89
Mamita małego Mareczka
jagmar
welcome back w domu!
nie dołuj siebie i nas tutaj swoją nieobecnością!...
tez pije maliny i dupa- od poniedziałku nic;/ ale ja pije wg przepisu z neta a nie z opakowania- 0,5-0,7 l wody- 3 kopiaste łyżki stołowe herbatki, gotuje 3 minuty we wrzątku a potem pije z imbryczka taiego do herbatki -wychhodzi z 4-5 filiżanek przez cały dzień. z tym że herbatka podobno na szyjke własnie działa i pomaga w rozwarciu. A olej jest na skurcze. Ale też doczytałam że jesli szyjka za długa itd to i olejek może nie pomóc... widzisz Ty przynajmniej coś już wiesz... może nie przyjemne wieści ale jakieś są. A ja nadal w kropce. A wizyta dopiero w środę...
ja na dziś kończę i nie wiem kiedy powróce bo jutro do nieszczęśnej szkoły a potem musimy z męzem troche posprzątać itd więc jak tlyko znajde czas to wlezęi licze na miłe zaskoczenie ilością rozpakowanych!
Tak, tak, a jak wrócisz i nadal bede w dwupaku to obiecaj, że kopniesz mnie w dupsko
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
a ja ciagle mysle co to bedzie w poniedzialek, boje sie komlikacji porodowych, utkniecia glowki w kanale itd.
zastanawiam sie czy nie lepiej bedzie miec cesarke
kurde, trzese portkami
Kochana trzeba być dobrej myśli!!! Wiara czyni cuda a nie ma co sie spinać na zapas. Zobaczysz że bedzie dobrze!