mileczka89
Mamita małego Mareczka
No gdybym wiedziała, że jedyny skutek uboczny to wielkie sranie, to już bym sie brała do apteki po rycyne bo i tak mam problem z wypróżnieniem![Dry :dry: :dry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/dry.gif)
![Dry :dry: :dry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/dry.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Długo wytrzymałam bez narzekania, ale dzisiaj już nie wytrzymam. W poniedziałek mam iść na cc, a moja Tosia się rozłożyła- wróciliśmy od lekarza, bo noc była koszmarna i okazało się, że to angina. Nie wiem jak ją taką chorą w domu z mężem zostawię, bo dla mnie i tak największą traumą nie było to, że mam rodzic, a to jak on sobie poradzi z dzieckiem
. A teraz jak ona jest jeszcze chora to już nie wiem....
Do tego jak widzę, jaki on jest niezorganizowany i wiecznie o wszystkim zapomina to dostaję nerwicy.
On oczywiście twierdzi, że ze wszystkim sobie poradzi, ale ja w to naprawdę wątpię.
Monika że zła matka, dziecko chce uszkodzić czy cośSpróbowałam wszystkiego już, napar z liści, sprzątanie, schody, mycie dywanów i sex nie pomagają
A termin wtorkowy cooooraz bliższy ;(
jednak bylam w szpitalu, nie dawalo mi to spokoju
maly ok, ktg piekne, skurcze dochodzace do 70% i wcale nie bolesne
ale....
malo wod plodowych, maluch wazy okolo 4 kg co tu jest granica porodu naturalnego i lozysko III stopien wiec ostatni
przez weekend mam przyjezdzac na ktg a w poniedzialek zostaje i bede miec wywolywany
boje sie ze mnie przetrzymaja za dlugo w tym szpitalu, najwyzej bede krzyczec zeby cieli, nie mam zamiaru byc tam dluzej niz do srody bez dziecka na zewnatrz
poza tym wszystko ladnie sie rozwija, szyjka miekka, male rozwarcie i wszystko wskazuje ze moge przez weekend urodzic
mam sie sama o to postarac, wiec herbata malinowa, sex, mycie podlog i jeszcze nie wiem co
wlasnjie dzwonilam do ginka, streptokoki negatywne i zoltaczka B tez wiec moge rodzic
witam po kilku dniach nieobecności.zaległości nie jestem w stanie nadrobic.
od wtorku jestesmy w domku,mała je i śpi nawet w nocy da pospac
kurka ja tez BB zapuściłam pomimo że maleństwo grzeczne zawsze jest coś zrobienia !!
zauważyłam też dłuższy brak jagmar a ostatnio jak była w szpitalu to przecież pisał w jej imieniu mąż bo nie miała nr tel do nikogo więc podejrzewam że i ona sie rozpakowała w międzyczasie bo też pamiętam że czop jej odszedł i już miała objawy...