Kingolinka
Fanka BB :)
sivi <przytul> :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a skad te filmiki? ma moze ktoras z was pod reka linka?
atram nie martw sie slonko.... wymacywaniem reka to sie mozna sporo pomylic... fajnie ze masz to USG bo mysle ze nie kazda polozna by cie tu skierowala, jutro bedziesz wiecej wiedziec. A pytalas co jesli maly jest duzym dzieckiem?
monika ty odpoczywaj kobietona porod sie sily przydadza
jagmar powodzenia na wizycie
Moj termin jest na dzis i co? I nic.... nawet 1 glupiego skurczu nie ma![]()
a jakby Ci sie 1 listopada zdarzyło urodzić, to będzie moj prezent urodzinowy(chociaż data skopana bo obchodzić urodziny na cmentarzu całer życie to wierz mi- żadn przyjemność).
herbata
5 kg dziecko to przecież jak tortura... bez przesadyzmu! co za bydlaki eeeejjjj
też chcesz sobie pobuczeć :-)?
One Born Every Minute - 4oD - Channel 4
Dzięki za miłe słowa, to nie tylko ja w dołku...najbardziej mnie wkurzają teksty typu "co się martwisz, przecież urodzisz"...jaaasssne, łatwo się mówi jak się nie ma problemów ze spaniem, jak cię nic nie boli i jesteś pod stałą opieką lekarską i wszystko wiesz na bierząco! tak to i ja mogłabym mówić!
o dziewuszki, to zakładamy klub przeterminowanych :-)