reklama
mileczka89
Mamita małego Mareczka
Ewa ja dziś o 6 rano zaatakowałam Milke karmelową bo młody sie miotał a ja spać nie mogłam. Lekkie docukrzenie i od razu dziecko spokojniejsze ;-)
oj jak ja się cieszę, że nie tylko ja mam jazdę na słodycze- rano spiłam kawę z rozpuszczoną w niej łyżką nutelli....
Basta !!!! Wy to od rana musicie o słodyczach Proszę nie zapominać, że zostały jeszcze dwie "słodkie mamy" i nie musicie się nad nami znęcać ;-)Ewa ja dziś o 6 rano zaatakowałam Milke karmelową bo młody sie miotał a ja spać nie mogłam. Lekkie docukrzenie i od razu dziecko spokojniejsze ;-)
monika~
Fanka BB :)
herbata - w moim snie mialas ciemne wlosy, takie za ramiona i mialysmy sliczne srebrne sukienki nad kolanko cytryna byla jak na zdjeciach z wlasnego slubu, no wogole twarze sie przewijaly, a co lepsze , w tym snie ja wiedzialm ze to nierealny sen , ze to ludzie z bb:-) takie dziwne sny sie pojawiaja mi jak zle sypiam i *******y takie , ze az glowa boli:-)
kawa z nutella? tego jeszcze nie przerabialam,ale zaraz wskakuje w samochod i do sklepu, bo kakao z mlekiem sojowym mnie juz nie zadowala pocieszam sie mysla, ze jak bede karmic to trzeba bedzie sobie kaganiec na buzie zalozyc :-)
kawa z nutella? tego jeszcze nie przerabialam,ale zaraz wskakuje w samochod i do sklepu, bo kakao z mlekiem sojowym mnie juz nie zadowala pocieszam sie mysla, ze jak bede karmic to trzeba bedzie sobie kaganiec na buzie zalozyc :-)
Dziendobry :-) Ja cie krece kiniutka tak cicho cicho, niby nigdy nic, a tu sms ze urodzila.. Gratulacjeeee Ktory to byl tydzien?
Nie pamietam ktora to jest do zamordowania ze wspomniala o mojej ukochanej czekoladzie karmelowej?? I skad ja sobie taka teraz tu wytrzasne?? Ja chce czekolade karmelowaaaaaaaaaaaaaa :-(
Nie pamietam ktora to jest do zamordowania ze wspomniala o mojej ukochanej czekoladzie karmelowej?? I skad ja sobie taka teraz tu wytrzasne?? Ja chce czekolade karmelowaaaaaaaaaaaaaa :-(
reklama