reklama
agnus_81
Fanka BB :)
Werka
Super że tak szybko wszystko poszło:-)
Super że tak szybko wszystko poszło:-)
mileczka89
Mamita małego Mareczka
biore boomboxa na ramie i mam zamiar trzasc dupa w rytm czarnych przyspiewek
Shake your pom pom
hehe bo padne Kurcze mam zbyt bujną wyobraźnie Już mam ten obraz przed oczami
Asionek31
Oh, tak dziewczyny. Powiem wam ze szybko, brzucha prawie ze nie mam juz. I zmiescilam sie w swoje przed ciazowe spodnie. nie wiem czy jest sens zakladac te majty sciskajace.
Krocze tez mi sie ladnie goi. Najgorszy byl pierwszy mocz po porodzie, pieklo jak cholera. Z lzami w oczach siedzialam. Potem juz pojemnikiem zimnej wody sie polewalam...Teraz jest juz bomba...
Mialam tylko problem z urodzeniem lozyska, nie wyszlo cale, ale mnie wyczyscili ladnie. No i nie peklam. A tego sie obawialam. Laura ma mala glowke takze jej zawdzieczam stan mojego krocza.
doszlam do siebie psychicznie i fizycznie dzieki temu ze ona ciagle SPI! je i robi kupe! ehe przy przywijaniu usmiecha sie jak jadla kanapke z nutella!!
kurcze wszystko co piszesz napawa mnie optymizmem )
fajnie , ze mialas super porod i takie polozne przy sobie
no i malutka aniolek widze , nic tylko sie cieszyc
a cycki masuj pod prysznicem troche i moze kapucha ??
biore boomboxa na ramie i mam zamiar trzasc dupa w rytm czarnych przyspiewek
hehe moze cie nie zgarna
Kiniutka urodzila ?? tak myslalam , ze jak juz wroci to raczej rozpakowana
reklama
jewcia33
Werka gratulacje dla Was i super że tak szybko ci poszło. Dobrze że mała grzeczniutka i możesz dochodzić do siebie. Co do piersi to musisz je masować i ściągać pokarm, najlepiej przed wymasowaniem wziąść ciepły prysznic, wymoczyć je i nie dopuścić żeby stwardniały bo małej będzie trudniej chwycić i ciebie będą boleć, tak więc masuj i ściągaj póki się nie unormuje.