reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
Milka widze ze ty tez masz udana noc :dry:
Chyba ide budzic meza i ogladniemy jakis film bo inaczej cos mnie trafi - spalam cale 3 godziny a czuje sie jak po conajmniej 8...

no dokladnie....
czas na sniadanko :-) moj kot wlasnie wrocil z nocnej eskapady i patrzy na mnie jakby chcial powiedziec "a ty co tu robisz, o tej porze chce miec mieszkanie dla siebie" :-D

no wlasnie, jakies wiesci od elifit? miala sie odzywac,wiec pewnie poszlo,jkby miala jakis falszywy alarm,to pewnie by dala znac :-)

Gratki dla Karolci naszej :)

milka, ja tez sie o 3 obudzilam,ale mi sie udalo zasnac z powrotem :-D mlody w ogole dzis spal z nami, bo przylazl o 2 w nocy, to juz go nie odsylalam do siebie...ale ten wariat spi na mnie praktycznie, kurde, lozko 180 szerokie,wiec niby spokojnie sie pomiescimy, ale co j go klade na srodku, to po 5 minutach on tak sie poprzekreca,ze spi na mnie :-D a stary ma cale pol wyra dla siebie, a ja sie u siebie gniote z brzuchem, mlodym i poducha z motherhooda ta wielka :-D

reklama
Do góry