reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
hej,

wykąpałam się, ogoliłam i myślę że jedziemy dziś w nocy.. narazie bóle wytrzymuję ale mam co 3 min :-) Nie chcę jeszcze jechać bo są znośne a tam mnie podłączą i będę leżeć ;/ poczekam aż będą naprawdę silne albo mi wody odejdą ;-)

trzymajcie kciuki, jakby co będę esy pisać :-)

to czekamy na wiesci !!
powodzenia , szybkiego i bezbolesnego w miare porodu !! :)

łooooo jaka kumulacja na rano mamy zaplanowane 2 dzieciaczki :-D

ktoś jeszcze chętny ;-)

no nie ?? :))
ja tam nie jestem chetna :) oddaje pierwszenstwo innym :)

Elifit trzymaj sie mocno!!! Jakby co to jestesmy z Tobą i czekamy na info :)

Ewa tak, tozto moje dziecie wspaniałe :D dawałam zdjęcia na wątku USG ale juz jakiś czas temu więc pozwole sobie wkleić by i Tobie pokazać :)

269780_253634494653163_100000198435278_1279422_8340315_n.jpg

elifit, i Ty tez? :) trzymam kciuki,zeby gladko poszlo :)
karola, powodzenia :)
fato, ja tez kojarze skurcze te pierwsze jako znosne, najgorsze byly parte, ale pocieszajace jest,ze one najkrocej trwaja, jak sie zacznaja,to zazwyczaj pol godziny i po bolu :p a te pierwsze porodowe,to takie jak przy okresie,przynajmniej u mnie takie byly....

w koncu cos sie u nas ruszylo konkretnie :) mamy juz pierwsze, ciekawe ktora z nas zostanie jako ostatnia do odstrzalu :-D

reklama
Do góry