reklama
Asionek31
Fanka BB :)
hej,
wykąpałam się, ogoliłam i myślę że jedziemy dziś w nocy.. narazie bóle wytrzymuję ale mam co 3 min :-) Nie chcę jeszcze jechać bo są znośne a tam mnie podłączą i będę leżeć ;/ poczekam aż będą naprawdę silne albo mi wody odejdą ;-)
trzymajcie kciuki, jakby co będę esy pisać :-)
to czekamy na wiesci !!
powodzenia , szybkiego i bezbolesnego w miare porodu !!
łooooo jaka kumulacja na rano mamy zaplanowane 2 dzieciaczki
ktoś jeszcze chętny ;-)
no nie ?? )
ja tam nie jestem chetna oddaje pierwszenstwo innym
mileczka89
Mamita małego Mareczka
gugula
elifit, i Ty tez? trzymam kciuki,zeby gladko poszlo
karola, powodzenia
fato, ja tez kojarze skurcze te pierwsze jako znosne, najgorsze byly parte, ale pocieszajace jest,ze one najkrocej trwaja, jak sie zacznaja,to zazwyczaj pol godziny i po bolu a te pierwsze porodowe,to takie jak przy okresie,przynajmniej u mnie takie byly....
w koncu cos sie u nas ruszylo konkretnie mamy juz pierwsze, ciekawe ktora z nas zostanie jako ostatnia do odstrzalu
karola, powodzenia
fato, ja tez kojarze skurcze te pierwsze jako znosne, najgorsze byly parte, ale pocieszajace jest,ze one najkrocej trwaja, jak sie zacznaja,to zazwyczaj pol godziny i po bolu a te pierwsze porodowe,to takie jak przy okresie,przynajmniej u mnie takie byly....
w koncu cos sie u nas ruszylo konkretnie mamy juz pierwsze, ciekawe ktora z nas zostanie jako ostatnia do odstrzalu
Klementinka
wow co za wiesci, teraz spac nie bede mogla
elifit powodzenia, tylko nie czekaj za dlugo bo pojedziesz z rozwarciem 10 cm:-)
Karolina czekamy na wiesci, powodzenia
elifit powodzenia, tylko nie czekaj za dlugo bo pojedziesz z rozwarciem 10 cm:-)
Karolina czekamy na wiesci, powodzenia
jewcia33
elifit trzymamy kcuki, niech ci pójdzie jak po maśle.
malutka2326
Elifit no to trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&& aby to było już, szybko i bezboleśnie!!!
reklama
kasiadz
to dziewczyny się rozkręciły..............
trzymam kciuki&&&&&&&&&&
i oglądam program ciąża z zaskoczenia
trzymam kciuki&&&&&&&&&&
i oglądam program ciąża z zaskoczenia