reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

tez tak sobie mysle , ze jak urodzimy to bedzie pusto tutaj strasznie :(
mam nadzieje , ze wszystkie szybko do kupy sie zbierzemy i wrocimy na BB :))

może nie będzie tak żle z naszą frekwencją na bb, przecież jesteśmy uzależnione:-).Gorzej mają te wielodzietne tak jak ja, bo czasu trzeba będzie poświęcić dla większej ilości osób.Ale o kupkach, dupkach, kolkach i o przespanych lub nie nocach, napewno będziemy chciały pogadać i jedna drugiej doradzić.

reklama
Pysia witamy spowrotem! Czekamy na relacje :)

Karolina trzymamy kciuki! Oby poszło szybko i gładziutko :) Czekamy na wiadomość!

Icarium
gratulujemy, pamiętamy :)

Elifit to bądź czujna i informuj jakby coś sie działo :tak:

Ewa to nie rob juz nic !! kladz sie i odpoczywaj , podlogi i reszta nie uciekna :)
tez tak sobie mysle , ze jak urodzimy to bedzie pusto tutaj strasznie :(
mam nadzieje , ze wszystkie szybko do kupy sie zbierzemy i wrocimy na BB :))
no nie uciekną ale nied lugo zaczną mi koty po mieszkaniu latac:p
obyśmy jednak miały czas i chęc utrzymać tutajkontakt... fajnie by było:)

wiesz że to nawet możliwe, są coraz częstrze, trwają nieprzerwanie od 15.. idę się wykąpać i zobaczę czy przejdzie czy nie.. postaram się jeszcze odezwać dzisiaj w razie w :)
kurcze! 3mam kciuki :) aż mi sie dzidzia pobudziła z wrażenia:D

mileczka
świetne zdjęcie na suwaczku, to Marek? kurcze czemu go nie widziałam? dawałas go na wątku zdjęcia usg?

Jewcia pewnie nie tylko ja chetna bede na te pierogi :))

wiesz że to nawet możliwe, są coraz częstrze, trwają nieprzerwanie od 15.. idę się wykąpać i zobaczę czy przejdzie czy nie.. postaram się jeszcze odezwać dzisiaj w razie w :)

oooo czyzbys nastepna byla ??
jak cos to pisz koniecznie !! :)

może nie będzie tak żle z naszą frekwencją na bb, przecież jesteśmy uzależnione:-).Gorzej mają te wielodzietne tak jak ja, bo czasu trzeba będzie poświęcić dla większej ilości osób.Ale o kupkach, dupkach, kolkach i o przespanych lub nie nocach, napewno będziemy chciały pogadać i jedna drugiej doradzić.

no wsumie tak :)
pozniej zaczna sie inne problemy i masa pytan :))

fata na początku to były takie bóle jak na okres i nasilały się z czasem. Ja się zdziwiłam bo spodziewałam się czegoś co mnie zwali z nóg tymczasem spokojnie z tymi bólami wytrzymałam kilka godzin zanim znalazłam się w szpitalu. Dopiero na porodówce osiągnęłam 10 w skali od 1do 10.

dzięki :)

wiadomo każda przechodzi to innaczej i każda ma mnóstwo rad a jak przyjdzie co do czego....

ja znajac życie też przetrzymam bóle bo stwierdze że to nie czas ;) i na ostatnią chwile pojade - bo po co siedzieć w szpitalu ;/ chyba że wody mi odejdą to spanikuje :-D

hej,

wykąpałam się, ogoliłam i myślę że jedziemy dziś w nocy.. narazie bóle wytrzymuję ale mam co 3 min :-) Nie chcę jeszcze jechać bo są znośne a tam mnie podłączą i będę leżeć ;/ poczekam aż będą naprawdę silne albo mi wody odejdą ;-)

trzymajcie kciuki, jakby co będę esy pisać :-)

reklama
Do góry