reklama
M
mikusia
Gość
nie martwie sie za bardzo apetyt moze wrocic mdlosciom mowie stanowcze NIE!!!!!
Mi bardzo wczesnie widac brzuszek- w poprzedniej ciazy w 6 miesiacu wygladałam jakbym miala juz rodzic...grrrr a polozne w szpitalu myslaly ze urodze blizniaki- brzuch byl przeogromny i wszystkie kg mi szly w brzuch a w dupci i udach byłam chuda...
tylko sie nie bić wystarczy dla wszystkich ;-)
Mi bardzo wczesnie widac brzuszek- w poprzedniej ciazy w 6 miesiacu wygladałam jakbym miala juz rodzic...grrrr a polozne w szpitalu myslaly ze urodze blizniaki- brzuch byl przeogromny i wszystkie kg mi szly w brzuch a w dupci i udach byłam chuda...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Vileyka tulę mocno, dużo zdrowia i spokoju życzę oraz bardzo szybko dobrej nowiny za co trzymam mocno kciuki
Ja zauważyłam coś dziwnego, poprzednia ciąża była serowo pomarańczowa, znaczy biały ser non stop i duuuużo soku pomarańczowego, a teraz mięsko, mielone, kiełbaski, ser żółty, pomidory i ogórki i od kawy mnie nie odrzuca, bo w poprzedniej na początku miałam awersją, ale później przeszło...
tylko od flaczków mnie odrzuciło, nigdy tego nie lubiłam i mąż sam sobie musiał odgrzewać i myć garnek
Ja zauważyłam coś dziwnego, poprzednia ciąża była serowo pomarańczowa, znaczy biały ser non stop i duuuużo soku pomarańczowego, a teraz mięsko, mielone, kiełbaski, ser żółty, pomidory i ogórki i od kawy mnie nie odrzuca, bo w poprzedniej na początku miałam awersją, ale później przeszło...
tylko od flaczków mnie odrzuciło, nigdy tego nie lubiłam i mąż sam sobie musiał odgrzewać i myć garnek
dobranocka
podwójna październikówka!
ja mam najpozniej wizyte bo dopiero 24
ja mam później bo dopiero w marcu :-) I to nie wiem którego bo jeszcze się nie zarejestrowałam :-)
ja raz mam apetyt i to spory , a raz nie nie masz sie co martwic jeszcze bedziesz jadla za dwoje hehe
W ciaży nie je się za dwóch tylko DLA DWÓCH. Musiałam to całej rodzinie tłumaczyć bo się mnie czepiali...
U mnie było odwrotnie - jak przyjechałam rodzić to mnie oglądali jak eksponat! :-) Wszystkich lekarzy zawołali, obracali mnie, badali... Miałam brzuszek wyglądający na 5-6 miesiąc najwyzej! Przytyłam niecałe 8 kilo, ale ciaza jak z podręcznika. Poród jak z bajki. Mam nadzieję, że i teraz tak będzie, bo boję się rozstępów...
M
mikusia
Gość
dobranocka- rowniez zazdroszcze tak "szczuplej" ciazy mi przybylo 25 kg tym razem tak sie nie zaniedbam...wtedy non stop siedzialam w domu i jadlAM teraz mam malego łobuza a na wakacjach pasierba ...uwierzcie mi nie ma szans na odpoczynek przy nich
Asionek31
Fanka BB :)
Dobranocka powiedzialam to dla zartow , bo chyba kazdy wie , ze je sie dla dwsojga nie za dwoje )
oki hehe ustawie sie
fajnie , ze tylko w brzuszek poszlo tez bym tak chciala
To dobrze, że już się lepiej czujesz
Hihihi, Asionek - ustaw się w kolejce;-)
oki hehe ustawie sie
nie martwie sie za bardzo apetyt moze wrocic mdlosciom mowie stanowcze NIE!!!!!
fajnie , ze tylko w brzuszek poszlo tez bym tak chciala
Kingolinka
Fanka BB :)
Kobietki mam pytanie bo sie juz pogubiła Od kiedy liczy się wiek dziecka od ostatniej miesiączki czy od dnia poczęcia bo to jest jendka różnica 2,5 tygodnia...
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Kobietki mam pytanie bo sie juz pogubiła Od kiedy liczy się wiek dziecka od ostatniej miesiączki czy od dnia poczęcia bo to jest jendka różnica 2,5 tygodnia...
Witaj
Od pierwszego dnia ostatniej @ ;-)