reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Witam sie i ja :-) Zaliczylam juz pobieranie krwi na TSH sniadanko razem z tabletkami, i teraz leze pod wlaczona klima, bo przeciez sie nie da z tego goraca..:szok: Normalnie jak by ktos gigantyczna suszarke na zewnatrz wlaczyl..
Rabbitku trzymamy kciuki baaardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&& Wytrzymaj te dwa tygodnie, a pozniej to juz ty bedziesz trzymala za nas :tak:
Apropo filmiku o porodzie z PRL to juz go kiedys widzialam razem z tym drugim o porodzie kleszczowym i proznociagowym, i sa one jednymi ze sprawcow mojego strachu przed porodem. Czy wy widzialyscie jak ten lekarz ja obrzydliwie nacial? Przeciez pierun pol nogi jej przecial.. I jak ta picka potem wyglada :-( fuj :-(
Zaczynaja i mi nogi puchnac, szczegolnie stopy, cos mi sie wydaje ze te upaly nam w tym dopomagaja, a po tygodniu wakacjowania sie i nie patrzenia na to ile jem, jestem 2 kg do przodu :zawstydzona/y: szloch szloch przeciez lekarz mnie zje zywcem :-(

reklama
witam i ja z rana. wreszcie sie wyspalam, wczoraj przemeczylam sie do 22.00 i padlam jak zabita na 11 h :-D az chce sie zyc.

rabbit powodzenia w szpitalu!! dawaj znac co u babli i Ciebie :tak:

monika nie kracz :-D normalnie ciesze sie jak dziecko. wreszcie nie jestem zmeczona. nawet m. mnie nie obudzil o 4.00 jak wracal.
a jak u was nocka?

Hej Wam
U mnie dziś do dupy, nie mogłam zasnąć, potem budziłam się koło 24tej, później po 2giej i po 5tej na siku, wyczytałam że szklanka mleka na bezsenność pomaga aha tylko latałam siku przez to:(

rabbitku- słonko trzymamy kciuki :*

Herbata zazdroszcze takiego spania!

U mnie standard, zasypiam o 23, o polnocy sie budze bo boli prawe biodro, wiec obrot na lewa strone, o 1 z lewej na prawa, o 2 i 3 powtorka. O 4 tradycyjnie na siku i cos na zab - juz sie kot skubany przyzwyczail ze o tej porze wstaje i jak dzis w nocy zamiast wstac lezalam to zacza drapac do drzwi.
Do 7 musze sie albo przwracac co pol godziny (bo biodra coraz bardziej bola) albo spac na polsiedzaco.
U mnie kazda noc taka sama od kilku tygodni - gorzej juz chyba nie bedzie :dry:

rabbit trzymam kciukasy za pobyt w szpitalu - 2 tygodnie minie szybciutko a potem juz bedziesz miala Julke i Jasia przy sobie :-)

reklama
hej
A ja się wysypiam i rano zastanawiam się czy przypadkiem nie przegapiłam nocnej pobudki Zosi ;). Dawno nie spałam takim twardym snem. Szkoda, że sen się w organizmie nie kumuluje bo po porodzie będzie krucho.
rabbit 3maj się dzielnie i odpoczywaj. Mam nadzieję, że trafisz na fajną salę i fajne babeczki.
Miłka wszystkiego najlepszego z okazji 25-tych urodzin.

Do góry