reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
rabbitku też trzymam & żebyś infekcji się szybko pozbyła i żeby dzieciaczki szczęśliwie przyszły na świat. Ja tak pomyślałam że jak ty zaczniesz we wrześniu to już zaczniemy pokolej, powoli się sypać. Trzymaj się tam zdrowo i informuj nas co tam u Ciebie.

jewcia spokojnie wy macie czas...u mnie to inaczej....ciąża ciągle zagrożona....i bliźniacza...więc każdy dzień dla mnie i moich bąbli jest wartościowy...aa wy ściskajcie nogi....i proszę mi do października wytrzymać.....:)

Rabbit dużo ciepłych myśli i oby wszystko było ok. Mocne kciuki za Ciebie i maluszki niech wysiedzą chociaz jeszcze te 2 tygodnie, potem moment kulminacyjny i.... wszystkie będziemy Ci zazdrościć że już je masz, możesz dotykać, patrzeć ...sam miód :) :) :)

monysia
no nie gadaj, że Cię Zus odwiedził, jaaaaaa
a Ty masz l4 leżące?
ja tam mam chodzące, więc chyba mogę sobie wychodzić normalnie taaaak?

też tak myślałam ale widocznie ,mają swoje prawa,
ja właśnie też mam chodzące,
mam nadzieję że nie będę miała z tego tytułu żadnych problemów,
pieniędzy też znowu od 2 m-cy nie widziałam, żenada :baffled:
robią co chcą ale spokoju ludziom nie dadzą

miłka masakra taki upał u nas.....ja cały czas się pocę.....pewnie w nocy będziemy miały burzę nad głowami....

ja właśnie skończyłam brać 4 prysznic w ciągu tego dnia :dry:

ja chcę chłodku :realmad:

ja Dziewczyny też chcę chłodku, dziś jest strasznie duszno,
myślałam że jakaś burza przyjdzie a tu nic :crazy:
pranko nasze po części zrobione, jeszcze wielkie pranie
i prasowanie ciuszków, nic jeszcze nie poszykowane ...
szkoda że tak mi kolana wysiadają
i tak bardzo brzuszysko pobolewa :baffled:

Słodkich snów Babeczki :-D

witam kobitki;)
jestem pierwsza..?;) maz z domu wychodzil i jak sie obudzilam tak juz nie zasne a lubie pospac do 9-10 zwlaszczaze dziecko wywiozlam do mamy;P moge troche sie pobyczyc;)na dworzu niby 17 stopni a jak okno otworzylam to juz nie ma czym oddychac co to bedzie pozniej:szok:

nat - pobilas wszystkich z godz wstawania :-) ja wstaje codziennie najpozniej kolo 6.30(nie biore pod uwage weeekndu), ale lubie po sniadaniu wyjsciu mojego do pracy uporzadkowac kuchnie, czasami wiecej porzadku sie uzbiera itp i na spokojnie wlaczyc kompa. no chyba ze mam wychodne do pracy, ale dzis znow w domu pracuje (czuje ze tak juz zostanie ... ale nie narzekam )

rabbit - trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry