Witam kobietki! Ja dzis na nogach od 5.15. Wieczorem zasnac nie moge a rano wczesnie sie budze. Ale dzis sie ciesze, bo mam wizyte u gina o 9 rano. Wzielam prysznic i mam czas na wlaczenie kompa. Moj wyszedl do pracy. U nas tez sie upal zapowiada, dzis ma byc 36 stopni i tak do niedzieli. Ufffff gdyby burza przyszla jakas nie plakalabym ;-) Milego dnia zycze
reklama
#rabbit#
Fanka BB :)
hejka dziewczyny....ja dzisiaj kiepsko spała...nie dość że duszno...walka z komarami....to jeszcze ta perspektywa dzisiejszego szpitala....ale już jestem spakowana....i ok 11 odjazd....blleeeee
dzięki za wszystkie kciukasy
a jak się dzisiaj foczki czujecie??
dzięki za wszystkie kciukasy
a jak się dzisiaj foczki czujecie??
monika~
pomysl rabbit, ze bedziesz pod czujnym okiem lekarzy - w razie naglej potrzeby i wogole, w twoim przypadku to naprawde konieczne! ale naprawde cale forum trzyma kciuki zeby te niecale 2 tyg przetrwac! :-)
tak tak, czuje sie jak foka, nogi jak pletwy... maly ma czkawke i czuje ja w d****
tak tak, czuje sie jak foka, nogi jak pletwy... maly ma czkawke i czuje ja w d****
dzień dobry,
u mnie szykuję się kolejny gorący dzień, a tak burzami straszyli i oczywiście wielkie g...
rabbit - spoko loko na Raciborskiej nie jest źle, będziesz codziennie słuchać na KTG maluszków, odpoczniesz sobie i najważniejsze będziesz cały czas pod opieką lekarzy
tylko proszę nas nie zaniedbywać i pisać ;-)
u mnie szykuję się kolejny gorący dzień, a tak burzami straszyli i oczywiście wielkie g...
rabbit - spoko loko na Raciborskiej nie jest źle, będziesz codziennie słuchać na KTG maluszków, odpoczniesz sobie i najważniejsze będziesz cały czas pod opieką lekarzy
tylko proszę nas nie zaniedbywać i pisać ;-)
Sara_R
Witam mamusie,
wczoraj za namową siostry wysłałam zdjęcie na konkurs, bardzo bym chciała wygrać aparat zanim urodzi się nasz synek,
chciałam was prosić o głos na zdjęcie - nie trzeba być zalogowanym. Oto link do zdjęcia:
Aktualne zdjęcie: Bezinteresowna psia miłość. Miłość
Z góry dziękuję
wczoraj za namową siostry wysłałam zdjęcie na konkurs, bardzo bym chciała wygrać aparat zanim urodzi się nasz synek,
chciałam was prosić o głos na zdjęcie - nie trzeba być zalogowanym. Oto link do zdjęcia:
Aktualne zdjęcie: Bezinteresowna psia miłość. Miłość
Z góry dziękuję
mileczka89
Mamita małego Mareczka
Witam wszystkie mamusie w kolejny rześki dzień, gdzie o 9 rano jest 27 stopni i nie ma czym oddychać ! A myślałam że przesadzają jak mi mówili że pod koniec ciąży w sierpniu bede mieć przerypane...
Rabbitku trzymaj sie i bądź dzielna! Odzywaj sie bo bedzie Cie brakowało Trzymamy kciuki za Julę i Jasia :***
Rabbitku trzymaj sie i bądź dzielna! Odzywaj sie bo bedzie Cie brakowało Trzymamy kciuki za Julę i Jasia :***
Halo halo!
Ja juz na chodzie, jakos nie wysypiam sie ostatnio. Coraz gorzej spie
Nie bylo mnie przez pare dni a wy tu tyle napisalyscie ze chyba nie dam rady nadrobic!
rabbit trzymam kciuki, jeszcze 2-3 tyg i moze bedziesz tulic swoje dzieciaczki :-) ale fajnie! W szpitalu kochana zbieraj sily na pozniej.
Milka u mnie to samo z upalem. Wczoraj pojechalismy nad jeziorko bo malz mial wolne a dzisiaj bede sie kisic w domu chyba bo tu i tak chlodniej mam niz na zewnatrz. A te prognozy to o du.pe rozbic!
Ja juz na chodzie, jakos nie wysypiam sie ostatnio. Coraz gorzej spie
Nie bylo mnie przez pare dni a wy tu tyle napisalyscie ze chyba nie dam rady nadrobic!
rabbit trzymam kciuki, jeszcze 2-3 tyg i moze bedziesz tulic swoje dzieciaczki :-) ale fajnie! W szpitalu kochana zbieraj sily na pozniej.
Milka u mnie to samo z upalem. Wczoraj pojechalismy nad jeziorko bo malz mial wolne a dzisiaj bede sie kisic w domu chyba bo tu i tak chlodniej mam niz na zewnatrz. A te prognozy to o du.pe rozbic!
Rudson
Mamy październikowe 2007
hej
...ja w ogóle nie sypiam ...no jakaś masakra...a rano jestem tak zmęczona że nie mam siły na nic
rabbitku kciukasy zaciśnięte!!!!!!!!!!!!!!!!
na tej stronce co Nat podrzuciła obejrzałam filmik z PRL pokazujący cały poród bez cenzury...masakra
...ja w ogóle nie sypiam ...no jakaś masakra...a rano jestem tak zmęczona że nie mam siły na nic
rabbitku kciukasy zaciśnięte!!!!!!!!!!!!!!!!
na tej stronce co Nat podrzuciła obejrzałam filmik z PRL pokazujący cały poród bez cenzury...masakra
reklama