reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Witam kobietki! Ja dzis na nogach od 5.15. Wieczorem zasnac nie moge a rano wczesnie sie budze. Ale dzis sie ciesze, bo mam wizyte u gina o 9 rano. Wzielam prysznic i mam czas na wlaczenie kompa. Moj wyszedl do pracy. U nas tez sie upal zapowiada, dzis ma byc 36 stopni i tak do niedzieli. Ufffff gdyby burza przyszla jakas nie plakalabym ;-) Milego dnia zycze :tak:

reklama
hejka dziewczyny....ja dzisiaj kiepsko spała...nie dość że duszno...walka z komarami....to jeszcze ta perspektywa dzisiejszego szpitala....ale już jestem spakowana....i ok 11 odjazd....blleeeee

dzięki za wszystkie kciukasy :)

a jak się dzisiaj foczki czujecie??

pomysl rabbit, ze bedziesz pod czujnym okiem lekarzy - w razie naglej potrzeby i wogole, w twoim przypadku to naprawde konieczne! ale naprawde cale forum trzyma kciuki zeby te niecale 2 tyg przetrwac! :-)

tak tak, czuje sie jak foka, nogi jak pletwy...:tak: maly ma czkawke i czuje ja w d****:-D

dzień dobry,

u mnie szykuję się kolejny gorący dzień, a tak burzami straszyli i oczywiście wielkie g...

rabbit - spoko loko na Raciborskiej nie jest źle, będziesz codziennie słuchać na KTG maluszków, odpoczniesz sobie i najważniejsze będziesz cały czas pod opieką lekarzy :tak:

tylko proszę nas nie zaniedbywać i pisać ;-)

Witam mamusie,
wczoraj za namową siostry wysłałam zdjęcie na konkurs, bardzo bym chciała wygrać aparat zanim urodzi się nasz synek,
chciałam was prosić o głos na zdjęcie - nie trzeba być zalogowanym. Oto link do zdjęcia:

Aktualne zdjęcie: Bezinteresowna psia miłość. Miłość

Z góry dziękuję
wink2.gif

Witam wszystkie mamusie w kolejny rześki dzień, gdzie o 9 rano jest 27 stopni i nie ma czym oddychać :)! A myślałam że przesadzają jak mi mówili że pod koniec ciąży w sierpniu bede mieć przerypane...

Rabbitku trzymaj sie i bądź dzielna! Odzywaj sie bo bedzie Cie brakowało:) Trzymamy kciuki za Julę i Jasia :***

Halo halo!
Ja juz na chodzie, jakos nie wysypiam sie ostatnio. Coraz gorzej spie :baffled:
Nie bylo mnie przez pare dni a wy tu tyle napisalyscie ze chyba nie dam rady nadrobic!

rabbit trzymam kciuki, jeszcze 2-3 tyg i moze bedziesz tulic swoje dzieciaczki :-) ale fajnie! W szpitalu kochana zbieraj sily na pozniej.

Milka u mnie to samo z upalem. Wczoraj pojechalismy nad jeziorko bo malz mial wolne a dzisiaj bede sie kisic w domu chyba bo tu i tak chlodniej mam niz na zewnatrz. A te prognozy to o du.pe rozbic!

hej

...ja w ogóle nie sypiam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:...no jakaś masakra...a rano jestem tak zmęczona że nie mam siły na nic :wściekła/y:

rabbitku kciukasy zaciśnięte!!!!!!!!!!!!!!!!

na tej stronce co Nat podrzuciła obejrzałam filmik z PRL pokazujący cały poród bez cenzury...masakra :szok::szok::szok:

reklama
kurcze ja śpię nieźle :-) tylko drętwieją mi ręce i czasem się przebudzę jak już stracę całkowicie w nich czucie :dry:

film z PRLu fajny ;-)

Do góry