reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Karolina zazdroszcze i gratuluje udanego urlopu :)
Rabbit, Mariolciaaa trzymam kciukasy bardzo mocno :)!

Ja nie wiem co sie stało... W zeszłym miesiącu przytyłam tylko 1,5 kg. Ostatnią wizyte miałam tydzień temu i od tej pory przytyłam uwaga...4 kilo! W tydzień powtarzam... Tak strasznie opuchłam na buzi, nogach, wszędzie, ból głowy od trzech dni, bezsenność. Aż sie przeraziłam jak na wage weszłam.... Nadmienie że jestem na diecie: owocki, rosołek, gotowane mięsko.W tym tygodniu to już naprawde jem jak mnie ktoś zmusi bo takie upały że tylko wode niegazowaną pije. Bez cukru i słodyczy. Szok... :(
Spokojnie mileczka, to na 100% WODA, nie możliwe abyś nabrała tłuszczu przez tydzien i to tak się ograniczając. A każda kobieta mówi że pod koniec to już puchniemy jak balony, także spoko loko :)

Ewaoczywiscie ze sie spisal przykladal sie jak profesjonalista az mnie dupa od siedzenia na brzegu wanny bolala he he ;P
może wyślę do niego mojego małża niech mu powie co i jak i też będę korzystała z takich wygód.
Swoją drogą, to nie wyobrażam sobie męza w tej roli, bo pewnie by mu od patrzenia ślinka ciekła haha :p

hejka ja już po wizycie....moja szyjka ma tylko 1,3 cm....dzieciaki już barrdzo napierają....do tego łozyska się zestarzały...i mam jakąś infekcję....także mam zagrożenie przedwczesnym porodem...jutro mam się zgłosić do szpitala...i pewnie już będę leżeć do rozwiązania....jedyny plus że będzie cc tak jak chciałam.....noo cóż jak trzeba to będę leżeć....

dzięki dziewczyny za kciuki.....
no to teraz tym bardziej trzymamy &&&&&&&& aby sie wsio udało.
Ale pospieszyłaś noooooo....
wszystko już gotowe na przyjście malców na świat?
I masz jakiś nr tel żeby potem pisać co i jak ze szpitala? jak nie to wrzucam Ci swój na pw:)

a ja wam powiem że mam teraz luz blues. JAK NIGDY!! W kuchni, pokoju, bałagan- na który nie mogę patrzeć, jem co chcę i sie wyleguje. Żeby nie było- bo potem wszyscy będą krzyczeć, ze znowu coś robie :p

wyrobiłam się ze wszystkim....także mam wszystko gotowe...wczoraj wyparzyłam butelki i smoczki i laktator...spakowałam 2 torby z moimi ciuchami i z przyborami dla dzieciaków....także jestem gotowa i zwarta.....remont skończony....zostało tylko czekanie....ja pewnie będe miała neta w szpitalu....ale zaraz ci napiszę mój telefon na pw a ty napisz swój

Witam
Czytam was i czytam i tak nigdy jakoś nie miałam okazji napisać. Jak już coś wyskrobałam to nie wysyłałam w sumie nie wiem czemu.
Tak czytając i czytając to wszystkie (prawie) macie jakieś dolegliwości i w sumie nie wiem czy się cieszyć czy nie :p.
Mój P.M. śmieje się, że chyba tylko poduszkę sobie pod bluzkę wkładam bo zachowuje się jakbym wcale w ciąży nie była. Nic mi nie puchnie, nic mnie nie boli itd. Hehe

P.S. Chcecie mi powiedzieć jak dodać więcej smyczków do sygnatury? To jest dla mnie za trudne :-p

uffff jak gorąco

mileczka - spróbuj diety na pogonienie wody od rabbit: 1 l mleka, 2 jajka, 100g białego miesa - dziennie i pij dużo

rabbit - 2 tygodnie to pryszcz za nim sie obejrzysz będziesz tulić maluszki :-D no i udało się z CC

No musze coś wykombinować bo rano jak sie budze to aż strach w lustro patrzeć.

Rabbit leż grzecznie, dwa tygodnie zlecą szybciutko i bedziesz mieć maleństwa. Trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze :)!

dzięki dziewczyny za słowa otuchy.....musi być dobrze i tyle.....ale powiem wam u nas taki upał....że miałam dzisiaj siwe spodnie i jak dojechaliśmy do lekarza...i wyszłam z auta to mój m się spytał czy wody mi odeszły....bo miałam całą mokrą dupę....masakra.....jaki wstyd....taka upocona szłam a te wszystkie baby w kolejce się na mnie japiły z litością...pewnie myślały taka gruba spocona foczyca....

Ewa no i dobrze że bałagan, tak ma być!! jedyny czas kiedy możesz wszystko olać i będzie ci to odpuszczone. Korzystaj!!
Rabbit No to super, już końcówka, masz to szczęście że wiesz kiedy będziesz miała już maluszki przy sobie. To teraz czekamy tylko na wieści :-)

Mnie dziś znów brzuch ćmił pół dnia, i to falami, aż się scykorzyłam że jak to tak od kilku dni trwa to to może jakieś skórcze bolesne?? Najgorsze że sobie nie mogę przypomnieć czy z córą też tak miałam.

Hej Wam :)

Karolinka- super że urlopik się udał , wypoczęta teraz tylko czekać pozostało :)

Rabbit- biedaczku Nasz, w szpitalu napewno czas się będzie dłużył, ale to już tylko 2 tyg, chyba będziesz pierwsza październikowa mamuśka :) I dobrze że cc tak to byś się tylko namęczyła (tuli )

Mój m w końcu się odezwał coś z połączeniem mieli że ani tel ani net nie działał tylko tel alarmowy. Tak więc już jestem spokojniejsza . Wzięłam sobie kąpiel, maseczka, piling na syrki i jakoś tak odrazu bardziej kobieco się czuje :)

reklama
Do góry