reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
ja kartą jak płace to nie umiem się opamiętać...bo nie widzę jak kasa ucieka....hehehe dlatego wolę gotówkę.....
ale u mnie skwar ledwo oddycham...bllleeee

Dziendobry kochane!! :-) Wrocilam, witam sie serdecznie i tule, zabieram sie do lektury waszych wypocin, a ze tydzien mnie nie bylo, to pewnie skoncze pojutrze czytanie :szok:

witam się po przerwie!

Po szpitalu od razu pojechaliśmy do moich rodziców i troche wypoczęłam. Teraz już nawet mąż nakazuje mi uważać i oszczędzać się.
Nawet nie wiecie jak sie przestraszył! Dostałam skurcze, brzuch przy tym był twsardy jak kamień a ja z bólu myslałam że umieram i słowa wykrztusić nie mogłam... było ich kilka, potem coraz mniejsze a na drugi dzień ustały całkiem.

Lekarz zrobił mi porządne badanie i okazało się że szyjka narazie staneła w miejscu- 3,7 cm, więc nie ma obaw. Ale zauważył coś innego ciekawego. Mam tak powiększoną i uciśniętą nerkę prawą, że aż ze zdziwieniem pytał czy to mnie nie boli, powiedziałam że czasem mnie boli żebro, na co on powiedział że to własnie nerka a nie żebro bo ona jest teraz akurat tak daleko przesunięta i że może mnie boleć nawet bardzo nieraz ale nic z tym sie nie da zrobić, prawdopodobnie to jes przez ciążę i po porodzie powinno wrócić do normy :)

jutro idę na glukozę!! mąż chyba wolne weźmie bo troche w szpitalu mnie postraszyli że może być mi niedobrze i słabo i że musze mieć kogoś pod ręką.

Czuje sie już o wiele lepiej- w szpitalu mozna takiego kota dostać i wogóle zanudzić się - a dodam że od moich narodzin to pierwszy raz byłam w szpitalu.

DZIĘKUJĘ Wam za kciuki wszystkim dziewczyny!!!!! to chyba one mi tak pomogły :)

reklama
Do góry