reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

hejka mamuśki ale tu w weekend cisza...masakra :) ja wczoraj cały dzień spędziłam u mamy na ogrodzie....fajnie było bo w końcu coś innego niż leżenie w łóżku....dzisiaj z m do południa gnilismy w łóżeczku...a zaraz będę wcinała obiadek....:)
jutro do gina więc trzymajcie kciuki mam nadzieję ze wszystko oki...i że jeszcze potrzymam te 2-3 tygodnie :)

a wy co porabiacie?? jak się czujecie??

zrobiłyście mi smaka na karpatke...mniam

reklama
ksiadzno wlasnie oni robia ja z moim swietowalismy sami zreszta chyba jak wiekszosc..? wlasnie kurcze oni maja kielichy korkociagi i inne *******y dlatego taki dylemat he he ;) zastanawialam sie nad czyms z ich zdjeciem ze slubu, ale poduszki i kubki sa takie oklepane.... a co myslicie o czyms takim? Foto zegar z Twoim zdjęciem (1762033575) - Aukcje internetowe Allegro wzor nr z008 lub 12?

Witam niedzielnie!!!
W koncu u nas troche popadalo i jest czym oddychac;) Tez nam wczoraj imprezowo weekend minal na urodzinach R bratanicy... Caly dzien siedzielismmy na powietrzu, mloda pare godzin moczyla sie w basenie, a ja moglam poplotkowac ze znajomymi... Fajnie czas minal, dopoki nas komary nie pogonily do domu;/
Jeszcze R mi zlozyl wieczorem wozek dla malego i dzisiaj jedziemy dokupic fotelik do niego, bo nie ma oryginalnego w zestawie... Ale szczerze mowiac zakupy mnie mega wykanczaja ostatnio..

Rabbit zycze Ci duzo cierpliwosci na te ostatnie tyg... Az strach pomyslec co maja mamusie trojaczkow:szok: W kazdym razie na pewno warto sie tak pomeczyc dla takich skarbow, ale w pelni doceni sie to dopiero po porodzie:tak:

Kasiadz, ja tez miewam problemy z kolczykami, chociaz wczesniej uwielbialam srebro i nie mialam z tym problemu, a od jakiegos czasu nie moge nosic... Teraz dostalam zlote kolczyki od mamy i chociaz wczesniej nie lubilam zlota to teraz z ulga nosze, ale jak zalozylam pierwszy raz to tez mnie troche uszy swedzialy i myslalam ze nic z tego nie bedziie... W kazdym razie trudno na taka przypadlosc cos poradzic, bo jak dla mnie to troche niewytlumaczalne jest;-)
Jejciu zeby moj tak wzial ksiazke kucharska do reki i mi cos ugotowal:-) Bo zaraza jedynie potrafi cos na wynos zalatwic, a tak to dwie lewe raczki w kuchni, do tego stopnia ze nawet mu sie czesto zwyklej kanapki nie chce zrobic i jedzie na platkach z mlekiem bo szybciej:-D

Nat, mysle ze winko i jakis maly kwiatuszek spokojnie wystarcza:)

Załapałam mega doła. Od tygodnia jestem sam bo mąż na wyjeździe, rodziców nie ma, a Tymek daje mi nieźle popalić. Nie ogarniam tematu i tyle. Nawet pisać nie mam czasu.

Kochane dzięki za słowa otuchy.
Kotek się znalazł. Dopiero dzisiaj w nocy.
Wczoraj tak mi strasznie smutko bez niego było, że nawet ogłoszenia porozwieszałam w okolicy i na necie.
A wieczorem chodziliśmy kolejny raz raz z mężem z latarką i szukaliśmy go.
I koło północy jeszcze świeciliśmy przez okno i ten mały skurczybyk wyszedł nagle spod ogrodzenia u sąsiada.
Taki głodny, tak się strasznie przytulał. A ja cieszyłam się jak dziecko jak wrócił.
Ale ktoś go musiał w domu trzymać, bo był czyściutki i pachnący, proszkiem do prania czy perfumami jakimiś.
I widocznie po tych ogłoszeniach i naszych kolejnych nicnych poszukiwaniach kogoś sumienie ruszyło i go wypuścił.
I całe szczęście.
Dziś za to ma areszt domowy i tylko chwilę ze mna był na polu.

A tak poza tym to nic nowego.
Byliśmy u chrześnika D. na 2 urodzinach, ale na szczęście nie długo bo D. na noc do pracy poszedł więc musieliśmy wcześnie wracać.

pryzybela oj ja też bym chciała zeby mój coś czasem ugotował. Jedyne co robi to platki z mlekiem na sniadanie, czasem jakaś jajecznica. No i ostatnio to czasem pomaga mi coś kroić jak jest wiecej. A u nas to nawet na wynos nic się załatwić nie da bo na wsi mieszkamy więc dowóz wyszedłby więcej niż żarcie, albo w ogóle by nie dowieźli ;)

Nat ja tez myślę, że coś symbolicznego wystarczy. Przeciez wiadomo, że teraz jak dzidzi w drodze to wydatków kupa, a takich okazji to milion by było. Tylko skąd na to kase brać?

Rabit ja już skończyłam nareszcie pranie, prasowanie i układanie ciuszków. Jedynie odpuściłam sobie segregację rozmiarową bo to by końca nie doszedł.

Tricolor współczuję urwania głowy. Kirdy mąz wraca? Mam nadzieję, że nie długo i odciązy Cię trochę

Ostatnia edycja:
Kiniutka cieszę się że się pupil odnalazł, byłam prawie pewna że tak będzie, ale gdy byście nie zadziałali to może
faktycznie było by krucho.

A jeśli chodzi o gotowanie to nie mogę narzekać na mojego chłopa, dużo mi pomaga przy gotowaniu, np. dziś zrobił pyszne roladki ze schabu z serkiem,pieczarkami i ogórk. kons.Ja tylko surówkę i ziemniaki. A jak jest komunia czy chrzciny, albo jakaś inna impreza to wszystko robimy we dwoje.

Kiniutka- aaaaaa nie mówiłam że się znajdzie:) Fajnie, bardzo się cieszę :)

A u mnie dziś aktywnie, choć myślami gdzie indziej...m zawsze dzwonił o 9tej rano ze statku, codziennie i pisał później meila o 21wszej, a tu dziś cisza, ani tel ani meila, martwię się, bo on oficer więc ma dostęp do kompa:(( Mam nadzieje że to nic poważnego:(

Spokojnej nocki dziewczyny :*

ksiadzno wlasnie oni robia ja z moim swietowalismy sami zreszta chyba jak wiekszosc..? wlasnie kurcze oni maja kielichy korkociagi i inne *******y dlatego taki dylemat he he ;) zastanawialam sie nad czyms z ich zdjeciem ze slubu, ale poduszki i kubki sa takie oklepane.... a co myslicie o czyms takim? Foto zegar z Twoim zdjęciem (1762033575) - Aukcje internetowe Allegro wzor nr z008 lub 12?
fajny pomysł, ale nie każdemu taki zegar pasuje i nie każdy by sobie go powiesił :)

reklama
wyspalam sie jak smok (generalnie spie ile sie da i dobrze, uffff)

weeekend byl super, wypoczelismy niesamowicie a teraz do roboty (znow praca w domu) :)

a jak u Was samopoczucie?

Do góry