reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
puella - normalnie ulga:-D ale mamy 6 imion ktore MOGA byc,ale lista nie jest zamknieta... :)

ja dodatkowo chcilabym imie co sobie mozna dopasowac polska wersje :)

a tak z ciekawosci...czy jest ktos jeszcze oprocz mnie (i mojego) co nie wie jak da dziecku na imie? :)

I ja mam z tym problem, ostatnio jak się potwierdziło że dziewczynka próbuje sie na coś zdecydować ale ciągle nie czuje tego, zawsze jest jakieś ale. Liczę na to że jak już zobaczę tą dzidzie na własne oczy to mnie jakoś oświeci. Choć wolałabym być już teraz na coś zdecydowana, narazie robię różne próby, mówię do brzucha różnymi imionami i badam jak mi się to widzi. Mąż mi za bardzo nie pomaga bo jakoś za mało się w to angażuje brr.

boozie właśnie walczyłam z goleniem nóg....masakra....zmęczyłam się jakbym rowy kopała....a dokładnie napewno tego nie zrobiłam...jeszcze został mi jeden obszar do ogolenia...ale tam to już nie wiem jak to zrobię....wrrrrrrrrrr

jeśli chodzi o imiona....to my wybraliśmy ale nie jestem na 100% pewna...ale już tak zostanie i kropka.....:)

Rabbit współczuje serdecznie, ja to przerabiałam wczoraj :D A co sie ufuczałam, ustękałam to tylko ja wiem :D:D:D Ciekawe jak z depilacją do porodu sobie poradze jak brzucho jeszcze urośnie.... Przeciez nie bede chłopa o pomoc prosiła :-)

Hej Dziewczyny,
u Was też tak ładnie słoneczko świeci? Dobrze, że wiaterek powiewa bo byłaby masakra.

Ewa dobrze, że już wróciłaś i wszystko w porzadku. Teraz odpoczywaj ile się da :*

Rudson ja tez czasem miewam wstręt do kompa więc doskonale Cię rozumiem ;)

A ja mam jeszcze takie pytanie. Bo zaniedbałam się z jedną sprawą i mnie to teraz męczy. Bo według tych nowych przepisów po porodzie mamy prawo do wizyt położnej w domu. No a ja tego w żaden sposób jeszcze nie załatwiałam. A Wy? I skąd taką położną wytrzasnąć? W przychodni rodzinnej nie ma, z resztą ja mieszkam za daleko od niej więc pewnie by i tak nie przyjechała. Tam w przychodni gdzie chodze do gina chyba tez nie ma takiej wyjazdowej położnej. Tylko szpital zostaje. Więc to tam się ją załatwia? Mogę to jeszcze zrobić? I jak? Pomóżcie, bo nikt na ten temat nic nie wie i nie wspomina w ogóle.

reklama
już po kąpieli i goleniu....lusterko jest niezbędne przy tej operacji :p masakra tak się zmęczyłam..... normalnie chce już wrócić do formy i być w pełni sił i werwy.....

Do góry