reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
HEj

no trochę mnie nie było :sorry::sorry: ale wszystko dobrze ...szykowałam synusia na wczasy z babcią a jak tylko zapakowałam towarzystwo do pociągu rozpoczęłam zmasowane pranie, prasowanie, układanie i reorganizację mieszkania :-p

powiem wam że miałam taką delikatną awersję do kompa..omijałam go jakoś.

ściskam was kochane a wy "ściskajcie nogi" jeszcze3 trochę :-):-)

sivi
tak jest! melduję posłuszeństwo!- wystarczająco mnie już nastraszyła ta sytuacja!

monika
no może prócz nicnierobienia jeszcze będę się objadać, bo to akurat całkiem przyjemne i niegroźne :D

ściskam was kochane a wy "ściskajcie nogi" jeszcze3 trochę :-):-)
haha powiedz to wszystkim facetom naszym jeszcze :p

Witajcie mamuski;)
a ja nie wyspana;( spie na siedzaco mam wysoko brzuchol i jak sie poloze nawet na boku to jakby ktos mi na klate siadl masakra... ale mam nadzieje ze niedlugo brzusio sie obnizy i bedzie mi latwiej;) wczoraj mezulek zrobil kilkafotek mojej "wyspy" jak to on nazwal he he faktycznie tak od boku to jak wyspa;P
a co do snow to snilo mi sie ze kierowalam tramwajem i spowodowalam wypadekbo sie okazalo ze hamulcow nie ma i wjechalam w dupsko innego tram he he a potem nagle znalazlam sie nie wiem gdzie ale lezala lania i nagle zaczela rodzic i ten jelonek co go rodzila byl owiniety pepowinka i wyszedl tylko do polowy i mial lepek skrecony i sie dusil a ja zaczelam krzyczec ze nozyczki maja mi przynies odcielam pepowinke i wyjelam jelonka oczyscilam mu oczka i nosek i zaczal oddychac i byl taki slodziutki;) my naprawde juz swirujemy przez te ciaze he he

Cześć dziewczyny.
Chciałam się coś zapytać czy jak brzuchol jest mocno twardy to coś nie tak?
Od wczoraj mam taki dziwny twardy jak kamień ale dzidzia się rusza
jeśli jest twardy nawet mocno, to może być przez ułożenie dzidzia, bo jak się wypnie np albo rozciągnie to napina automatycznie macice i brzuszek twardnieje. Ale jeśli by Cie przy tym mocno bolało jak mnie- to już może znaczyć coś złego i lepiej skontrolować.

reklama
Do góry