reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Rudson witaj spowrotem i nie uciekaj już ;-)

Ale mozesz wziasc wychowawczy tak zeby wrocic przed koncem umowy do pracy i powinni ci wtedy przedluzyc umowe, no chyba ze nie beda chcieli dalej cie zatrudniac, ja tak pewnie bede miala.
wiem że powinni ale czy zechcą? Ja tam długo nie pracuję i fakt że jedyna tłumaczka angielskiego w firmie ale wątpię żeby to zadecydowało o przedłużeniu umowy. Tymbardziej że ja obsługuję sekretariat i nie jestem raczej niezastąpiona. No, ale nie myślę na razie o tym :)

ilonka miałaś nie padać na ryjek!! klapsiora dostaniesz ;-)

Muszę wam opowiedzieć co mi się w aptece przydarzyło :-D
Stoję w kolejce, druga, i wchodzi babka po 50ce i podchodzi nie zwracając na mnie uwagi do okienka. aptekarka obsługiwała.. a ta do niej "ja chciałam tylko zapytać czy tą receptę bla bla bla"
- dobra - myślę - skoro tylko pyta to ok, ta aptekarka do niej że może wybrać tę receptę no to ta stoi i nadal mnie nie widzi!!! Aptekarka skończyła obsługiwać a ta się pcha, na to ja jej rękę na ladzie i mówię "przepraszam ale tu jest kolejka" a ona "ale ja stoję w kolejce", ja: "ja tu stoję od 5 minut, nie widać mnie?" na co ona:!!! "wie pani może się okazać że ja w gorszym stanie niż pani" Na co ja: "a co tu ma stan do rzeczy? ja nie mam żadnych przywilejów, po prostu stoję w kolejce."
Ciśnienie mi tak skoczyło że szok. Ja nie oczekuję że ktoś mi ustąpi ale wpychać się to już przesada!!

Salsa ja tez mam dopiero 21 lat, mój maż jest młodszy ode mnie. Wychowywał mnie tata, zmarł w grudniu. Ja w styczniu zaszłam w ciążę. Mamy gdzie mieszkać ale tylko dlatego, że tata wziął kredyt na 30 lat i postawił chałpe. Taty nie ma, kredyt jest... We frankach jakby tego było mało, a nie wiem czy sie orientujecie co sie teraz z frankiem dzieje. Mamy problemy, ale damy radę :)! Razem raźniej słonko :*** zawsze lepiej sie powspierać , niż samemu zostać :) Uszy do góry!

W ramach bonusu na poprawe humoru dodam że mój mąż wypłate za którą mieliśmy kupić wyprawke , kupił sobie części do auta:eek: Zabić mało!

z tym kredytem to niejesteś sama,też mamy a pracuje tylko mój T ale jakoś dajemy redę i odpukac wcale niejest nam aż tak bardzo zle,mój też tydzień temu kupił auto i niewiem po co jak będzie potem stało pół roku bo ja niemam prawka(cykor jestem do tego haha)

elifit
chamówa na maxa!!!!
jak można sie tak bezczelnie wpier***lać...
a poza tym to kobiety w ciązy i tak mają pierwszeństwo...
ale w końcu jej ustąpiłaś czy nie?

justyś
gdzie Ci M uciekł że tak tęsknisz??

rabbit
ejjjjj ja jem normalnie tlyko dojadam duzo owoców, ale ostatnio jest coraz gorzej coraz częściej mnie ssie;/ a chciałabym jeść normalnie bo i tak juz mam za duzo kg;/

rudson
wiadomo, że w szpitalu nigdy nie jest fajnie, ale dobrze że już wszystko w miarę. Teraz faktycznie zostało już przetrwać te ostatnie tygodnie :)

Eflit o kuzwa co za baba :/ bezczelnosc niektorych to nie zna granic :wściekła/y:
mi kiedys w PL jak siorka w ciazy byla w Rosmanie babka otworzyla kase specjalnie dla nas , bo masa ludzi byla , siorka brzuch pod nos to juz 9 miesiac byl i nagle jakas baba wyskakuje i sie wpycha :szok:
sprzedawca do niej , ze ona tylko kase dla tej pani w ciazy otworzyla , a ta do niej z glupim usmiechem ( baba z 60 lat jak nie lepiej , ale sprawna i wogole ) a moze ja tez w ciazy jestem ?? i stoi
przegonilam babsko , bo mi takie durne osoby dzialaja wyjatkowo na nerwy

Ewa mnie tez ssie coraz bardziej :) normalnie czasami to mi az niedobrze z glodu ...no nic juz malo zostalo :)

Rudson witaj! dobrze ze juz Cie wypuscili...
Rabbit ja nie jem duzo, ja wpie... jak mloda swinia
Elifit co za babsko niewychowane... az sie nie bede wypowiadala

ide chyba w kime, piasek w oczach mam doslownie.
milego wieczoru ;-)

hehehee herbatka ale mnie rozbawiłaś....hehe ja teraz non stop...ruszam gębą....potrafię zjeść kabanosy i popić jogurtem.....hihih

ja popijam surowe owoce woda, potem kielbaska i kakao, a na dokladke wafelki i frytki...
najlepsze ze mojemu zoladkowi nic nie jest. nie ruszyla mnie nawet rolada kremowa przegryziona ciepla kukurydza... kiedys bym chyba umarla po tym zestawie

reklama
Herbatka szaleństwo....ale ja też tak jem...i nic....a niekiedy by mi się przydało...hiihih\

elifit...brawo!! co za wredny babsztyl....

Do góry