Asionek31
Fanka BB :)
Herbatka chyba teraz wlasnie taki czas , ze sie kosci rozchodza , bo mnie tez boli wszystko :/
dobrej nocki
dobrej nocki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzięki dziewczyny, w takim razie będę brała tą luteinę mimo tego pieczenia do następnej wizyty, może pozniej zmienimy na podjęzykową. zdaję sobie sprawe ze te 1,5 cm szyjki to bardzo mało szczególnie, że jest mięciutka
ciężko w domu wyleżeć, zwłaszcza jak jeszcze nie ma się poprane i poprasowane, a mama daleko.
Myślę, że ta szyjka może przez to się skurczyła tak, bo przytyłam tylko 6 kg, a mały waży prawie 2 i ciągle głową cisnie w dół.
a i dzisiaj się nieźle wystraszyłam. gotuję sobie obiadek a tu czuję jak mi coś po nogach cieknie biegnę do kibelka i co się okazało? bardzo obfity śluz czy coś w tym rodzaju, a że gdy jestem w domu wkładki nie nosze żeby pipka sobie oddychała, to wszystko przez majciochy przeciekło i po nogach leciało
Myślę, że ta szyjka może przez to się skurczyła tak, bo przytyłam tylko 6 kg, a mały waży prawie 2 i ciągle głową cisnie w dół.
Mariolcia,grunt,że już macie...my sie w 1 ciąży przeprowadziliśmy równiutko miesiąc przed rozwiązaniem,ja jeszcze zaliczałam ostatnie egzaminy na studiach...przez pierwsze dwa miesiace zyliśmy w kurzu,brudzie,nawet bez kuchenki...dacie rade,takie spartańskie warunki mocno zbliżają do siebie he he heWerka, niestety jak się koperty nie da to się tyle naczekać trzeba...
mieszkanie w bloku 10 piętrowym, my mamy na 3 piętrze, prawie 60 metrów, trzy pokoje, balkon malutki.
to czekanie to tak nas wyczerpało, najgorsze jest to że nic nie można zaplanować bo ściskamy całą kasę na ten remont.
przecież nawet z wakacji zrezygnowaliśmy
ewa,ty niedobra dziewczyno!!!!!!!wyciągnęłam męża na spacer po 20 i powiem że dobrze robi. Poszliśmy polną drogą przez pola kawałek i musze bez bicia przyznać się że ukradliśmy 4 kukurydze. Pomyslałam, ze temu gospodarzowi nie ubędzie, 4 kukurydze, a dobry uczynek dla ciężarnej zrobi
Monysia,dobrze ze z maleństwem okejowo!j
Przykro mi że musisz leżeć bo się tak podziało ale czego się nie robi dla Dziecka ...
byle tylko było zdrowe ...
Myślę że to ile przytyłaś a ile waży Dziecko nie ma wpływu na szyjkę
bo ja jak narazie przytyłam 3.5kg a Dziecko też ciśnie w dół,
jest w dół obrócone i waży 2,200kg a moja szyjka jest ok ...
Kolejny zimny, wietrzny dzień
Płacić tyle kasy za nocleg a tu zero słońca
ale jod czuć aż słono w nosie
chodzimy i dychamy z Milenką
Idę czytać dalej czy są jakieś nowe wiadomoż=ści od Rudson
Dobrej nocki
zrobi Ci cesarkę,zobaczysz!!!!!A jak nie,to wyplujesz dzieciaczki jedno po drugim szybciutko!!!!Bedzie dobrze rabbitku!!!!!Moja babcia urodziła tatę i wujka w domu,na imprezie imieninowej dziadka i w 7 m-cu...i dała radea wczoraj byłam u gina....i muszę leżeć jak placek...szyjka nadal skrócona...ale nie muszę leżeć w szpitalu tylko w domciu uffff....
niestety nie ważył mi dzieciaków... ale wiem że nadal są główkowo...ale zagadałam go o cc, i nie powiedział że nie ma opcji, tylko że porozmawiamy o tym innym razem....że do porodu jest jeszcze czas...