reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
popieram że te koty bez sierści są okropne, chyba bałabym się takiego pogłaskać

a ja zabrałam się za prasowanie ciuszków, plan na dzisiaj poprasować rozmiar 56 i 62. 56 już wyprasowany a 62 jeszcze sporo zostało ale już nie mam siły stać przy desce więc zrobiłam sobie przerwę :)
postanowiłam od razu posortować ubranka, jako że w domu mam rozmiary 56, 62 i 68, więc każdy chcę poukładać na osobnej półce, pomysł niby dobry ale wykonanie........ otóż okazało się że rozmiar rozmiarowi nie równy i np body 56 są większe od 62:szok: i co teraz? hmmm? te firmy to sobie chyba piszą rozmiary jak im pasuje.
więc zrobiłam półkę z rozmiarami 56/62, 62, 68 i więcej, i podzieliłam ciuszki wg w własnej miarki w oku a nie wg metek:-)

a i dzisiaj się nieźle wystraszyłam:eek:. gotuję sobie obiadek a tu czuję jak mi coś po nogach cieknie:szok: biegnę do kibelka i co się okazało? bardzo obfity śluz czy coś w tym rodzaju, a że gdy jestem w domu wkładki nie nosze żeby pipka sobie oddychała, to wszystko przez majciochy przeciekło i po nogach leciało:szok:

Kasiadz, ty wiesz mnie to w nocy spotkało, obudziłam się bo poczułam że mi jest mokro.
Na początku pomyślałam że może posikałam przez sen, no ale bielizna była tylko mokra... a mocz inaczej przecież by wyglądał.

dobrze że nie dużo tego. ale lekarza trza później poinformować na wizycie o tym.

Mariolciaja mam to samo, ale przez cala ciaze, nie tylko teraz. juz przywyklam. bez wkladki nie chodze po prostu. ladny wozeczek ;-)
kasiadz podziwiam... ja cos du py nie moge zebrac zeby poprasowac

a też was podziwiam z tym praniem... a jednocześnie zazdroszczę że macie to za sobą :)
ehh, my dopiero 29 sierpnia odbieramy klucze do mieszkania.... równo dwa miesiące przed porodem będzie remont... ehh
będzie ciężko :)

Werka, niestety jak się koperty nie da to się tyle naczekać trzeba...
mieszkanie w bloku 10 piętrowym, my mamy na 3 piętrze, prawie 60 metrów, trzy pokoje, balkon malutki.
to czekanie to tak nas wyczerpało, najgorsze jest to że nic nie można zaplanować bo ściskamy całą kasę na ten remont.
przecież nawet z wakacji zrezygnowaliśmy :)

reklama
Mariolcia bidulo wspolczuje tego czekania. ja juz jestem niecale 2 miesiace przed porodem i nie wyobrazam sobie teraz sie przeprowaszac, urzadzac itd. obys byla na silach i przede wszystkim oby czekanie sie oplacilo! ale az 3 pokoiki, wiec Oliwier bedzie mial swoj maly kat ;-)

a mnie cos na dole boli... chyba kosci mi sie rozchodza, a juz mialam nadzieje ze mnie to ominie, bo do tej pory kosci nie szwankowaly :-(

Do góry