reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
Hej!
Coś mi biodro lewe dziś nawala...
córa ma faze i ostatnio budzi się nad ranem (dziś o 4) :confused2: a jak mnie rozbudzi to koniec...już nie usne.

Sprzedałam już 2 kociaki (teoretycznie bo jeszcze małe), zainteresowanie jest trzecim i zostaje mi póki co jeden biedaczek. Kto chce? czarny z białymi butkami, krawatem i wąsami, bardzo elegancki kocurek :-) ten na 3 i 4 zdjęciu. 4 tygodnie dziś skończyły.
Zobacz załącznik 380038Zobacz załącznik 380040Zobacz załącznik 380039Zobacz załącznik 380041

Dzien dobry. Ja juz rano musialam zwlec dupsko na badania bo jutro do lekarza. Odebralam wyniki posiewu dowcipnego i na szczescie wszystko ok. Rano bylo takie piekne sloneczko ze sie przespacerowalam po badaniu i usiadlam w kawiarni na kawce. Teraz juz widze sie robi po pogodzie niestety, ale co skorzytalam to moje :-p

sivi ale slodkie kociaczki! Gdyby nie moj stary zazdrosny pies to bym wziela takiego maluszka :-)

anula to dobrze ze nie stalo ci sie nic powazniejszego niz zadrapania. Uwazaj na siebie i na rowery ;-)

Hej dziewuszki:)
Ja też już po kawce i zastanawiam się co zjeść na śniadanie??na słodko czy paróweczki??

Sivi- ja bardzo chętnie ale po dzisiejszej nocy swojego oddam w dobre ręce:wściekła/y: Takie to kur...... wredne kocisko, tak szalał w nocy że myślałam że otworze drzwi kopa zapale i po sprawie, jak nie drapie o szafe bo chce tam dupsko grube wsadzić to miałczy chu.... wie po co!!!!!!!!:wściekła/y:

A tak po za tym to młodzież mi tu po żebrach szaleje a siku byłam tylko raz hurrrrraaaaa :)

Hej, witajcie - ja już po wizycie u okulisty - na szczęście obyło się bez zabiegu laserowego. Stwierdził że zwyrodnienie w siatkówce jest tak małe, że na razie tylko do obserwacji. No, ale wymęczył mnie tym zaglądaniem do oka, jedną źrenicę mam powiększoną i ledwo widzę klawiaturę:-)
sivi - cudny kociak, ale ja już mam jedną kotkę i na razie wystarczy;-)

Justyś - mnie też strasznie moje koty wku rwiały w ciąży ;-) ciągle drapały i darły ryje w nocy że chcą żreć a jak pojawiła się młoda to jeden z nich - pomimo, że był wysterylizowany zaczął lać po kontach myślałam, że coś mnie trafi!!! Nie ukrywam, że już za nimi nie tęsknie ;-)

Hej dziewuszki:)
Ja też już po kawce i zastanawiam się co zjeść na śniadanie??na słodko czy paróweczki??

Sivi- ja bardzo chętnie ale po dzisiejszej nocy swojego oddam w dobre ręce:wściekła/y: Takie to kur...... wredne kocisko, tak szalał w nocy że myślałam że otworze drzwi kopa zapale i po sprawie, jak nie drapie o szafe bo chce tam dupsko grube wsadzić to miałczy chu.... wie po co!!!!!!!!:wściekła/y:

A tak po za tym to młodzież mi tu po żebrach szaleje a siku byłam tylko raz hurrrrraaaaa :)

:-D:-D kocisko wyczuwa że się sytuacja za chwile zmieni. Moja też czasem doprowadza mnie do szału. Teraz na szczęście ma kociaki więc się nie nudzi i mam spokój

Miłka i co z nimi zrobiłaś?

A pytałam "kto chce kociaka" teoretycznie bo nieźle bym się wykosztowała na przesłanie zwierzaka do PL :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Moja na szczęście rzadko z nami sypia, bo wtedy jest wkurzająca, łasi się, łebkiem po twarzy mizia, mruczy głośno i to wszystko o 5 nad ranem:wściekła/y:

Do góry