reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Rudson- kochanie trzymamy wszystkie kciuki !!! Będzie dobrze kochana, silna masz być :*
Rabbit- o ile pamiętam to tak właśnie wyglądają te tapsy, ja wcześniej jadłam jeszcze quatrum- kwas mlekowy 10 dni w miesiącu i teraz mi lekarz też pozwolił w razie co. Naszczęście nic się do mnie nie przywaliło w ciąży, ale przed ciążą to drożdże miałam raz na dwa miechy i wiem jakie to zaj....... uczucie :)

Dzięki dziewuszki za pocieszenie, tęskni mi się za Tym moim trutniem ;) Gadamy codziennie przez tel, piszemy maile ale nie ma to jak na żywca!!! Nawet się pokłucić porządnie nie ma z kim :)

reklama
Witam

U nas brzydka pogoda caly ranek pada...
a ja poswiecilam troche czasu dla siebie, wyregulowalam brwi, zrobilam oczyszczanie twarzy i teraz trzymam maseczke z platkow owsianych + miod i mleko:-D

hejka mamuśki....ja już mam dosyć!!!!!!!! do tego wszystkiego dostałam jakiejś swędzącej infekcji tam na dole....chyba przez antybiotyk...bleeee....poprostu z bezsilności płaczę....mam naprawdę dosyć...w jednej ciąży już chyba przeszłam wszystko...wrrrrrrrr
niee wiecie co mogę stosować?? bo narazie myję tatumrose ale nie koniecznie to pomaga...do lekarza mam w środę...więc chciałabym do tej pory coś już zrobić....:((((((

Rudson trzymam mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! będzie dobrze....dadzą kroplówkę i zostawią na obserwacji...leki i przejdzie

kurcze wspolczuje infekcji :( dobrze , ze do gina zadzwonilas to sie poratujesz troche
bezie dobrze damy rade !!!

Rudson trzymam za was kciuki mocno,mam nadzieje ze cos poradza w szpitalu.Szkoda ze tyle masz nerwow.

My dzis znowu nad jeziorkiem,w plenerze duzo przyjemniej sie lezy no i mam tu wifi wiec bb sobie poczytac moge :-)

milego odpoczynku :)

Mati kurcze widze , ze ciebie tez infekcje mecza :( dobrze , ze ja nigdy tego dziadostwa nie mialam i oby tak zpstalo !!
moje tez kopie , ale najczesciej po pecherzu to jak chodze i ledwo drepcze wtady , a tak w domu to po bokach :)

hej ;)
jak znosicie ciąże ?
jako,że nie mogę znaleźć wrześniówek 2011 zawitałam do was.
jestem Marta termin mam na 30 września - na urodziny mojego taty
smile.png

jakoś dopiero teraz mnie natknęło a może zarejestruje się na jakimś forum dla ciążówek
smile.png

teraz jestem u rodziców,bo sobie domek na wsi wybudowali a jako,że rozwiodłam się z moim już byłym mężem to końca miesiąca będę u rodziców- lub wcześniej pojadę co jest możliwe.

hej ;)
jak znosicie ciąże ?
jako,że nie mogę znaleźć wrześniówek 2011 zawitałam do was.
jestem Marta termin mam na 30 września - na urodziny mojego taty
smile.png

jakoś dopiero teraz mnie natknęło a może zarejestruje się na jakimś forum dla ciążówek
smile.png

teraz jestem u rodziców,bo sobie domek na wsi wybudowali a jako,że rozwiodłam się z moim już byłym mężem to końca miesiąca będę u rodziców- lub wcześniej pojadę co jest możliwe.

wrzseśniówki są tu :-)

Wrzesień 2011

ale jak już jesteś to zostań, pewnie i tak połowa z nas rozsypie się we wrześniu :-)

reklama
nie zauważyłam :p
pewnie tak będzie :)
nudzi mi się tutaj, chyba wrócę do mojego miasta.
moja Vanessa zjadła cały rosół aż dziwne,a teraz robi z moją mamą surówkę :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry