reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Rudson- kochanie trzymamy wszystkie kciuki !!! Będzie dobrze kochana, silna masz być :*
Rabbit- o ile pamiętam to tak właśnie wyglądają te tapsy, ja wcześniej jadłam jeszcze quatrum- kwas mlekowy 10 dni w miesiącu i teraz mi lekarz też pozwolił w razie co. Naszczęście nic się do mnie nie przywaliło w ciąży, ale przed ciążą to drożdże miałam raz na dwa miechy i wiem jakie to zaj....... uczucie :)

Dzięki dziewuszki za pocieszenie, tęskni mi się za Tym moim trutniem ;) Gadamy codziennie przez tel, piszemy maile ale nie ma to jak na żywca!!! Nawet się pokłucić porządnie nie ma z kim :)

reklama
Witam

U nas brzydka pogoda caly ranek pada...
a ja poswiecilam troche czasu dla siebie, wyregulowalam brwi, zrobilam oczyszczanie twarzy i teraz trzymam maseczke z platkow owsianych + miod i mleko:-D

hejka mamuśki....ja już mam dosyć!!!!!!!! do tego wszystkiego dostałam jakiejś swędzącej infekcji tam na dole....chyba przez antybiotyk...bleeee....poprostu z bezsilności płaczę....mam naprawdę dosyć...w jednej ciąży już chyba przeszłam wszystko...wrrrrrrrr
niee wiecie co mogę stosować?? bo narazie myję tatumrose ale nie koniecznie to pomaga...do lekarza mam w środę...więc chciałabym do tej pory coś już zrobić....:((((((

Rudson trzymam mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! będzie dobrze....dadzą kroplówkę i zostawią na obserwacji...leki i przejdzie

kurcze wspolczuje infekcji :( dobrze , ze do gina zadzwonilas to sie poratujesz troche
bezie dobrze damy rade !!!

Rudson trzymam za was kciuki mocno,mam nadzieje ze cos poradza w szpitalu.Szkoda ze tyle masz nerwow.

My dzis znowu nad jeziorkiem,w plenerze duzo przyjemniej sie lezy no i mam tu wifi wiec bb sobie poczytac moge :-)

milego odpoczynku :)

Mati kurcze widze , ze ciebie tez infekcje mecza :( dobrze , ze ja nigdy tego dziadostwa nie mialam i oby tak zpstalo !!
moje tez kopie , ale najczesciej po pecherzu to jak chodze i ledwo drepcze wtady , a tak w domu to po bokach :)

hej ;)
jak znosicie ciąże ?
jako,że nie mogę znaleźć wrześniówek 2011 zawitałam do was.
jestem Marta termin mam na 30 września - na urodziny mojego taty
smile.png

jakoś dopiero teraz mnie natknęło a może zarejestruje się na jakimś forum dla ciążówek
smile.png

teraz jestem u rodziców,bo sobie domek na wsi wybudowali a jako,że rozwiodłam się z moim już byłym mężem to końca miesiąca będę u rodziców- lub wcześniej pojadę co jest możliwe.

hej ;)
jak znosicie ciąże ?
jako,że nie mogę znaleźć wrześniówek 2011 zawitałam do was.
jestem Marta termin mam na 30 września - na urodziny mojego taty
smile.png

jakoś dopiero teraz mnie natknęło a może zarejestruje się na jakimś forum dla ciążówek
smile.png

teraz jestem u rodziców,bo sobie domek na wsi wybudowali a jako,że rozwiodłam się z moim już byłym mężem to końca miesiąca będę u rodziców- lub wcześniej pojadę co jest możliwe.

wrzseśniówki są tu :-)

Wrzesień 2011

ale jak już jesteś to zostań, pewnie i tak połowa z nas rozsypie się we wrześniu :-)

reklama
nie zauważyłam :p
pewnie tak będzie :)
nudzi mi się tutaj, chyba wrócę do mojego miasta.
moja Vanessa zjadła cały rosół aż dziwne,a teraz robi z moją mamą surówkę :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry