reklama
Marti_1984
Fanka BB :)
Asia- moja odkąd się odwróciła główką do góry to też mówilam że to dziecko wogóle nie śpi teraz znów coś kombinuje bo czuję ją juz inaczej od nocy mam brzuch napiety na maksa chyba chce znów główką w dół, wiercidupkaaaa moja
tricolor- wypoczywaj i ładuj baterie
sivi
Asionek a tak narzekałaś jeszcze parę tygodni temu że masz nieruchawe dziecko
Moje już mnie tak nie morduje, pewnie ma już za mało miejsca, przesuwa tylko rapetkami od czasu do czasu, a tak poza tym to czuję jak coś tam szydełkuje cały czas.
Moje już mnie tak nie morduje, pewnie ma już za mało miejsca, przesuwa tylko rapetkami od czasu do czasu, a tak poza tym to czuję jak coś tam szydełkuje cały czas.
jewcia33
Witam się i ja. U mnie sobotnie porządki jako tako ogarnięte, moje chłopaki pojechali z mężem do lasu na grzyby, a ja obiadek wstawiłam do piekarnika i na BB do was na ploteczki.
Rudson
Mamy październikowe 2007
Asionek te 10 ruchów to chyba minimum. Po 10 ruchach można przestać liczyć. Moja dzidzia też jest ruchliwa i ciągle się wierci.
that's right - 10 to minimum więc spokojnie Asionku
jewcia33
ja bym chciała żeby moje dzidzi było bardziej ruchliwe, bo od wczoraj np.to napewno nie miało 10 ruchów w ciągu godziny i aż mnie to martwi czasami. i nie wiem czy z niego taki śpioch czy co jest grane?
My odebralismy dzis wozek 3 w 1 zakupionay na ebay i jestem bardzo zadowolona - jest w swietnym stanie. Teoretycznie nie musialabym nawet nic prac... Mimo ze dziewczyna zapewniala ze fotelik nie byl w wypadku/kolizji dla swietego spokoju i tak kupie nowy.
I jeszcze zlozylizmy lozeczko, ktore sobie lezalo w pudle od jakiegos czasu i tez jestem mega zadowolona bo jest ladniejsze niz na zdjeciach :-) (zamawiane ze sklepu online wiec wczesniej nie widzialam).
Potem ratowalismy kota, bo udawal odwaznego i zaatakowal najwiekszego kota w okolicy - skonczylo sie na tym ze tamten go jedna lapa na ziemie polozyl i gryzl po szyi... na szczescie nic kotu nie jest, tylko lekko ztraumatyzowany lezy pomiedzy nami na kanapie.
Milego weekendu wszystkim
I jeszcze zlozylizmy lozeczko, ktore sobie lezalo w pudle od jakiegos czasu i tez jestem mega zadowolona bo jest ladniejsze niz na zdjeciach :-) (zamawiane ze sklepu online wiec wczesniej nie widzialam).
Potem ratowalismy kota, bo udawal odwaznego i zaatakowal najwiekszego kota w okolicy - skonczylo sie na tym ze tamten go jedna lapa na ziemie polozyl i gryzl po szyi... na szczescie nic kotu nie jest, tylko lekko ztraumatyzowany lezy pomiedzy nami na kanapie.
reklama
Asionek31
asionek myślę, że nie masz powodów do niepokoju - gorzej jakby się wcale nie ruszał... mój też wariat nie z tej ziemi... rano usnąć nie moglam, bo tak kopał i się rozpychał w brzucholku w dzień też nieraz jest baaardzo ciekawie, jak mój brzuch potrafi przybrać różnorakie kształty
ja sie zastanawiam skad on ma tyle sily
Asionek te 10 ruchów to chyba minimum. Po 10 ruchach można przestać liczyć. Moja dzidzia też jest ruchliwa i ciągle się wierci.
no moj te minimum to przez chwile wyrabia )
Cześć laski :-) Wpadłam tylko na chwilke i zajrzę do Was dopiero w czewartek jak wróce z agroturystyki. Mam nadzieję, że pogoda mimo wszystko dopisze. Trzymajcie się :-)
udanego wyjazdu i ladnej pogody !!
Asia- moja odkąd się odwróciła główką do góry to też mówilam że to dziecko wogóle nie śpi teraz znów coś kombinuje bo czuję ją juz inaczej od nocy mam brzuch napiety na maksa chyba chce znów główką w dół, wiercidupkaaaa moja
moj jest glowka w dol , a przynejmniej tak byl ostatnio u gina hehe
Asionek a tak narzekałaś jeszcze parę tygodni temu że masz nieruchawe dziecko
taa kiedy to bylo , ze malo ruchliwy byl .... teraz chyba nadrabia z nawiazka
hehe moze prezent ci robi na szydelku jakis )
that's right - 10 to minimum więc spokojnie Asionku
no moj te 10 to wyrabia ja sie martwie , ze az za duzo buszuje
ja bym chciała żeby moje dzidzi było bardziej ruchliwe, bo od wczoraj np.to napewno nie miało 10 ruchów w ciągu godziny i aż mnie to martwi czasami. i nie wiem czy z niego taki śpioch czy co jest grane?
licz w czasie najwiekszej aktywnosci , po jedzeniu czy cos
musi byc min. 10 , polozna mowila , ze jak nie ma to zgloscic sie do lekarza lub na IP ... ale rozne sa dzieci wiec nie ma co panikowac jak sie rusza
My odebralismy dzis wozek 3 w 1 zakupionay na ebay i jestem bardzo zadowolona - jest w swietnym stanie. Teoretycznie nie musialabym nawet nic prac... Mimo ze dziewczyna zapewniala ze fotelik nie byl w wypadku/kolizji dla swietego spokoju i tak kupie nowy.
fajne , ze zakupy udane
i dobrze , ze kot z walki wyszedl caly )