Asionek31
Fanka BB :)
wow jak pusto ...
zaczelam 30tc jak ten czas leci![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
zaczelam 30tc jak ten czas leci
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wow jak pusto ...
zaczelam 30tc jak ten czas leci![]()
Z górki na pazurki!!!
Ja zapomniałam wieczorem pranie ściągnąć a rano obudził mnie szum deszczu...znów będzie mi teraz tydzień schło...
A my mamy dziś 4 rocznice ślubu kościelnego :-) mój wczoraj przyniósł mi śliczny bukiet, ale chyba bezokazyjnie bo się zająknął jak spytałam czy to z okazji rocznicy![]()
A u mnie gooorac i lezenie w domku. oj dobrze ze wladze mam (pilota) i laptopa to czas jakos zleci. Ale jak sie przez ten czas podszkole ze znajomosci wszelakich seriali;]
A ogladacie moze TLC?W poniedziałek ma byc premiera jakiegos programu o kobietach ktore w trakcie porodow sie dowiedzialy ze w ciazy byly:O nie wiem czy to moozliwe
Teraz z górki![]()
Z górki na pazurki!!!
Ja zapomniałam wieczorem pranie ściągnąć a rano obudził mnie szum deszczu...znów będzie mi teraz tydzień schło...
A my mamy dziś 4 rocznice ślubu kościelnego :-) mój wczoraj przyniósł mi śliczny bukiet, ale chyba bezokazyjnie bo się zająknął jak spytałam czy to z okazji rocznicy![]()
A u mnie gooorac i lezenie w domku. oj dobrze ze wladze mam (pilota) i laptopa to czas jakos zleci. Ale jak sie przez ten czas podszkole ze znajomosci wszelakich seriali;]
A ogladacie moze TLC?W poniedziałek ma byc premiera jakiegos programu o kobietach ktore w trakcie porodow sie dowiedzialy ze w ciazy byly:O nie wiem czy to moozliwe
jakos nie wierze ze kobita sie nie zorientowala przez 9 miechow ze w ciazy jest...
tu sloneczko, zwijam sie z papierkowa robota , rano poszlam na dodatkowe badania na tarczyce, a potem spacer do domu 3 km, teraz troche mnie kluje podbrzusze.. probuje wyludzic auto an przyszly tydz od malza, bo mam caly tydzien roboty a miejsce pracy jest 3 km od domu, wiec nie wiem jak bede dochodzic , bo ostanio mnie nekaja bole podbrzusza, kosci lonowej i plecow po dluszym spacerze
asionek - jeszcze nam 10 tyg zostalo, a poniewaz cc to chyba z 9 , co nie?
wczoraj mielismy spotkanie w przychodni dla rodzicow, kupa ludzi, obok nas para sciskala sie za rece przy opowiesciach (z trwogi )i filmie, a moj? zasnal na moment...nie winie go, bo raz ze zmeczony, a dwa ze baba tak nudzila,ze ja sobie w glowie zaczelam obmyslac pisanie kolejnego artykulu..czuje ze na nastepne spotkanie nie pojde , zwlaszcza ze sa cholernie niewygodne krzesla tam :-)