reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Z górki na pazurki!!!
Ja zapomniałam wieczorem pranie ściągnąć a rano obudził mnie szum deszczu...znów będzie mi teraz tydzień schło...:wściekła/y:
A my mamy dziś 4 rocznice ślubu kościelnego :-) mój wczoraj przyniósł mi śliczny bukiet, ale chyba bezokazyjnie bo się zająknął jak spytałam czy to z okazji rocznicy :-D

A u mnie gooorac i lezenie w domku. oj dobrze ze wladze mam (pilota) i laptopa to czas jakos zleci. Ale jak sie przez ten czas podszkole ze znajomosci wszelakich seriali;]
A ogladacie moze TLC?W poniedziałek ma byc premiera jakiegos programu o kobietach ktore w trakcie porodow sie dowiedzialy ze w ciazy byly:O nie wiem czy to moozliwe

Dobry ;-)

U mnie nocka masakra i mąż sie krecił i ja i mala w brzuszku za to teraz sobie spi a tak to cala noc waliła po żebrach :eek:

Z górki na pazurki!!!
Ja zapomniałam wieczorem pranie ściągnąć a rano obudził mnie szum deszczu...znów będzie mi teraz tydzień schło...:wściekła/y:
A my mamy dziś 4 rocznice ślubu kościelnego :-) mój wczoraj przyniósł mi śliczny bukiet, ale chyba bezokazyjnie bo się zająknął jak spytałam czy to z okazji rocznicy :-D

u mnie jutro 5 rocznica ślubu no zobaczymy jak się mąż postawi ;-)
A u mnie gooorac i lezenie w domku. oj dobrze ze wladze mam (pilota) i laptopa to czas jakos zleci. Ale jak sie przez ten czas podszkole ze znajomosci wszelakich seriali;]
A ogladacie moze TLC?W poniedziałek ma byc premiera jakiegos programu o kobietach ktore w trakcie porodow sie dowiedzialy ze w ciazy byly:O nie wiem czy to moozliwe

oglądam to czasami wczoraj wieczorem oglądalam dobre to jest dla mnie to nie pojęte jak one chodza nie wiedzą a potem rodza na kiblu gdzies w mieście :szok:

A ja wczoraj wieczorkiem polaziłam i zmarzłam a dziś juz gardło daje znać musze sobie coś zapodać raz dwaaaaa

jakos nie wierze ze kobita sie nie zorientowala przez 9 miechow ze w ciazy jest... :)

tu sloneczko, zwijam sie z papierkowa robota , rano poszlam na dodatkowe badania na tarczyce, a potem spacer do domu 3 km, teraz troche mnie kluje podbrzusze.. probuje wyludzic auto an przyszly tydz od malza, bo mam caly tydzien roboty a miejsce pracy jest 3 km od domu, wiec nie wiem jak bede dochodzic , bo ostanio mnie nekaja bole podbrzusza, kosci lonowej i plecow po dluszym spacerze

asionek - jeszcze nam 10 tyg zostalo, a poniewaz cc to chyba z 9 , co nie?

wczoraj mielismy spotkanie w przychodni dla rodzicow, kupa ludzi, obok nas para sciskala sie za rece przy opowiesciach (z trwogi )i filmie, a moj? zasnal na moment...nie winie go, bo raz ze zmeczony, a dwa ze baba tak nudzila,ze ja sobie w glowie zaczelam obmyslac pisanie kolejnego artykulu..czuje ze na nastepne spotkanie nie pojde , zwlaszcza ze sa cholernie niewygodne krzesla tam :-)

no oby :)

Z górki na pazurki!!!

no to wszystkiego naj najlepszego z okazji rocznicy !!! :)

ja dzisiaj koncze 29 lat ... stara dupa ze mnie :/

u mnie tez goracoooo wrrr
TLC nie mam , ale slyszalam juz o tym dokumencie :)

jakos nie wierze ze kobita sie nie zorientowala przez 9 miechow ze w ciazy jest... :)

tu sloneczko, zwijam sie z papierkowa robota , rano poszlam na dodatkowe badania na tarczyce, a potem spacer do domu 3 km, teraz troche mnie kluje podbrzusze.. probuje wyludzic auto an przyszly tydz od malza, bo mam caly tydzien roboty a miejsce pracy jest 3 km od domu, wiec nie wiem jak bede dochodzic , bo ostanio mnie nekaja bole podbrzusza, kosci lonowej i plecow po dluszym spacerze

asionek - jeszcze nam 10 tyg zostalo, a poniewaz cc to chyba z 9 , co nie?

wczoraj mielismy spotkanie w przychodni dla rodzicow, kupa ludzi, obok nas para sciskala sie za rece przy opowiesciach (z trwogi )i filmie, a moj? zasnal na moment...nie winie go, bo raz ze zmeczony, a dwa ze baba tak nudzila,ze ja sobie w glowie zaczelam obmyslac pisanie kolejnego artykulu..czuje ze na nastepne spotkanie nie pojde , zwlaszcza ze sa cholernie niewygodne krzesla tam :-)

to odpoczywaj teraz :)
ja CC ?? nic mi nie wiadomo o tym ;))
w kazdym razie juz blizej jak dalej :)

reklama
Do góry