reklama
sivi
Fanka BB :)
oj niestety mała wciąż główką do góry i znowu walczy żeby się przekręcić, a ja przy tym odczuwam kopanie mega po pęcherzu i ucisk na żołądek = zgaga. Co chwilę widać jak robi mi się taka "gulka" koło pępka, podejrzewam że to główka ustawia się do fikoła. Biedna mała, chciałabym jej pomóc się przekręcić, bo widzę, ze sie dziewczyna męczy, no ale co mam zrobić? stanąć na głowie ?
No podobno stanie na głowie pomaga tak gdzieś słyszałam
Malutka dobrze że wszystko bez zmian, oby tak dalej.
Ja już mam wszystko poprane, poprasowane i poukładane bo mi było szkoda pogody, a tu zaraz pogoda zamieni się w jesienną i już bym nie wysuszyła na sznurku.
cytryna już bukowałaś bilety?!! a tam przecież trzeba nr z paszportu...to jak?? my też w kwietniu lecimy dopiero.
Ja leże cały dzień...wczoraj się chwaliłam że mnie hefty już nie męczą od miesiąca, a dziś pewnie dziecie mi żołądek podbiło bo ledwo do kibelka dobiegłam i teraz drzemie i do dupy się czuje...córze baje włączyłam to daje mi swoje odleżeć.
WerkaMirek
Panniochy!! ja caly czas myslalam ze jestem w urojonej ciazy, niz nie bolalo zadnych nudnosci, bolu plecow! Itd. Ale od dwoch tyg tak stekam gorzej niz moja mama po calym dniu na dzialce Dzis mnie taka biegunka zlapala ze myslalam ze po pietach poleci! Bogu dzieki lazienke mam za sciana
Na sniadanie wypilam gorzka herbate i dwie kostki gorzkiej czekolady! burczy mi w zoladku, ale wole nie ryzykowac za godzine jade na wizyte!!
Cytryna - ja lecialam ostatnio Easyjet do PRAHI na swieta i wcale nie ejst taki Tani!
Teraz pilnuje ofert z WIZZAIR - ale kurde poki co to dla nas troje 500f z palcem w dupie!!
Ewa zagonie chociaz by SILA! Za kaftan zaciagne, ostatnio bardziej sie udziela w stosunku do dziecka!
Na sniadanie wypilam gorzka herbate i dwie kostki gorzkiej czekolady! burczy mi w zoladku, ale wole nie ryzykowac za godzine jade na wizyte!!
Cytryna - ja lecialam ostatnio Easyjet do PRAHI na swieta i wcale nie ejst taki Tani!
Teraz pilnuje ofert z WIZZAIR - ale kurde poki co to dla nas troje 500f z palcem w dupie!!
Ewa zagonie chociaz by SILA! Za kaftan zaciagne, ostatnio bardziej sie udziela w stosunku do dziecka!
sivi
cytryna aaaaa bo ja zawsze kupuje, nie rezerwuje, to nawet nie wiedziałam
Werka ty się na taniej nie nastawiaj, na święta zawsze przecież tak jest
Werka ty się na taniej nie nastawiaj, na święta zawsze przecież tak jest
mileczka89
Mamita małego Mareczka
Jacy Wy Śliczni jesteście ))!!
Werka na swieta zawsze drogo - easyjeta trzeba bookowac na samym pocztku, zeby cena byla ok, bo potem juz tylko rosnie... juz od kiedy bilety sie ukazaly (tydzien temu) w niektore dni skoczyly z 31£ do ponad 50... Jak nie mam konkretnej daty to latam ryanairem, bo mozna pokombinowac, ale tym razem mamy byc w Pl w konkretnym terminie.Gdybysmy nie placili za dziecko (40£ w obie strony) i bralibysmy tylko jeden bagaz albo w ogole (jak zawsze robilismy) to kosztowaly by nas te bilety £200. Tyle mniej wiecej zawsze placimy, ryanairem ostatnio £180, ale musielismy dojechac do Glasgow i placic za parking. Moze od was jest taniej? Z Glasgow i z edynburga to normalne ceny. A wizzair mi nie pasuje kompletnie, bo nie lata ze szkocji na poludnie Polski.
Sivi - no ja tez kupuje, bo juz sa zaplacone, ale numery paszportow wpisuje sie dopiero przy "check in", czyli odprawie online czy tez normalnej na lotnisku.
Sivi - no ja tez kupuje, bo juz sa zaplacone, ale numery paszportow wpisuje sie dopiero przy "check in", czyli odprawie online czy tez normalnej na lotnisku.
Ostatnia edycja:
reklama