reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Ja też staram się w domu niekogo nie zadręczać i chyba dlatego pękłam :).....teraz siedze nad laptopem i zastanawiam się czy puścić pawia czy cos zjeśc. Tak źle i tak niedobrze ...

Dziewczyny!!! Poł nocy nie spałam tak mnie nerke bolała... Chyba nie jest możliwe żeby Babel tak mnie obtłukł... a teraz jeszcze doszło pieczenie podczas siusiania buuu :(
Tak wogole to dzien dobry.... eh zaczynam dzien od narzekania..nie dobrze :(

Ja też staram się w domu niekogo nie zadręczać i chyba dlatego pękłam :).....teraz siedze nad laptopem i zastanawiam się czy puścić pawia czy cos zjeśc. Tak źle i tak niedobrze ...
pusc pawia, ulzy ci,mi ulzylo i ze samkiem zjadlam sniadanie

Dziewczyny!!! Poł nocy nie spałam tak mnie nerke bolała... Chyba nie jest możliwe żeby Babel tak mnie obtłukł... a teraz jeszcze doszło pieczenie podczas siusiania buuu :(
Tak wogole to dzien dobry.... eh zaczynam dzien od narzekania..nie dobrze :(

oj biedna , my tez narzekamy od rana to juz ten etap ;)

Nikitka o ja ci biedaczko współczuje...idzie się załamać...ja z tym rzyganiem miałam tak w 1 ciąży, 9 miesięcy...masakra!!!
teraz odpukać od 3 tygodni hefta nie było.
Najgorzej jak muszę autem jechać...wiem że nie wolno, ale biore aviomarin. W 1 ciąży też tak robiłam bo w żaden sposób nie ruszyłabym się z domu.

Coraz gorzej u mnie ze spaniem...coraz później chodze spać i coeaz wcześniej się budze. Dziś to już w ogóle masakra, bo mam wizyte u położnej i się denerwuje...

Coraz gorzej u mnie ze spaniem...coraz później chodze spać i coeaz wcześniej się budze. Dziś to już w ogóle masakra, bo mam wizyte u położnej i się denerwuje...

u mnie to samo
ja mam jutro wizyte

krde laski powiedzcie mi ile razy dziennie jest bezpoecznie miec skurcze macicy???

normalnie od kilku dni to mi sie brzuch stawia co chwile
pije magnez , nospe i dalej , mowie tym lekarzom a oni mowia ze tak ma byc
ale martwie sie czasami ze to za czesto ...

Witajcie Kobietki!
U mnie (łódzkie) zapowiadali na dzisiaj słoneczna pogodę, wystroiłam się do pracy w sukienkę i klapeczki, a tu klops:crazy: Chmurska i jeszcze raz chmurska. Co do spania, to u mnie też zaczyna być już cięzko. Wiercę się z boku na bok, jak śpię na lewym, to młody kopie i daje znaki żebym się przewróciła na prawy i odwrotnie, jednym słowem można oszaleć. Miłego dnia:happy:

oj atram jest ciezej, te 13 kg to juz zaczynam powoli czuc..:/

sivi - a aja ciagle spie jak smok, o 22 to juz oczy wrecz zamkniete, a moglabym spac do 10 rano, owszem przebudzam sie na zmiane pozycji do spania czy na sikanie,ale poza tym jak kamien..... i ciesze sie z kazdej nocy takiej bo moze juz od nastepnej zacznie sie koszmar bezsennych nocy?

Witam,

Bidulki mnie jeszcze poważne dolegliwości po za tym, że pocę się jak świnia nawet przy 15 stopniach nie dopadły :tak:

U mnie dziś Tour de Pologne pół miasta zablokowane akurat jadą pod moimi oknami, dobrze, że do roboty jechać nie muszę bo by mnie szlag trafił :tak:

reklama
atram ja ci nie powiem bo ja mam skórcze raz na ruski rok, ostatnio gdzieś w zeszłym tygodniu, a i tak jak się pojawią to łykam nospe. Ale mnie się wydaje że to normalne już teraz

Do góry