reklama
mileczka89
Mamita małego Mareczka
Magda_Mr leż łądnie, odpoczywaj, na pewno bedzie dobrze, oby do 34 tygodnia! Ja ostatnio też miałam stracha przez lenistwo małego. Oczywiście gratuluje Jasia i trzymam kciukasy
Atram81 no bedzie coraz ciężej niestety Na pocieszenie powiem, że u nas od miesiąca ulewy bez szans na słoneczko... Absolutny brak jakiejkolwiek chęci do działania. Najlepiej by było oddać Ci troche chłodku wzamian za kapke słonka Źle sypiasz przez pogode czy inne dolegliwości?
Atram81 no bedzie coraz ciężej niestety Na pocieszenie powiem, że u nas od miesiąca ulewy bez szans na słoneczko... Absolutny brak jakiejkolwiek chęci do działania. Najlepiej by było oddać Ci troche chłodku wzamian za kapke słonka Źle sypiasz przez pogode czy inne dolegliwości?
atram81
Fanka BB :)
no mama mi mowila wlasnie, ze kiepska pogoda u nas
ze od 2 tyg lipa starszna
a problem ze spaniem mam bo mi ciezko, brzuch mi ciagnie i przez to skora mnie pali
poza tym kazdy obrot na lozku to pobudka dla mnie no i gonie na siku co chwile bo mnie mlody uciska na pecherz - a lazienke mam niestety tylko na dole i to moja udreka jest, ze musze z gory gonic tam i spowrotem , mecze sie przy tym jak fix
ja to nie mam pojecia jak moj panicz jest ulozony, ale daje mi rowno z kazdej strony brzucha , no wszedzie widac ze sie wiercia a jak mi zasadzi ciosa na kosc ogonowa lub pecherz to juz wogole jest extra ... az podskakuje taka ma sile skubany
no i czkawke ma dosc czesto
mileczka89
Mamita małego Mareczka
No ja przeniosłam sie sypiac do pokoju obok łazienki Dzięki temu gdy budze sie w nocy i lece do toalety nie zdąże sie porządnie wybudzić Gdyby była konieczność schodzenia po schodach to pewnie waliłabym zwłokami po stopniach z braku przytomności ;]
Co do ułożenia.... 4 lipca miałam wizyte i był ułożony główką do dołu, zwarty i gotowy. Czułam wyraźnie ruchy przy spojeniu łonowym i pod żebrami. Aż tu nagle półtora tygodnia temu zwyrtło mi całym brzuchem z dużą siłą i teraz ruchy czuje na jednym poziomie po stronie prawej i lewej. Mam nadzieje, że sie nie obrócił, a jeśli, to że wróci na swoje miejsce. Bo zaczynałam sie przekonywać do SN
Co do ułożenia.... 4 lipca miałam wizyte i był ułożony główką do dołu, zwarty i gotowy. Czułam wyraźnie ruchy przy spojeniu łonowym i pod żebrami. Aż tu nagle półtora tygodnia temu zwyrtło mi całym brzuchem z dużą siłą i teraz ruchy czuje na jednym poziomie po stronie prawej i lewej. Mam nadzieje, że sie nie obrócił, a jeśli, to że wróci na swoje miejsce. Bo zaczynałam sie przekonywać do SN
elifit
Moderatorka
cześć
ja też dziś się czuję do du.y.. łeb mnie boli od rana a do tego mam bóle krzyżowe promieniujące do nogi.. leżę i g... pomaga.. jak nie przejdzie to nospa.. idę spać ehhh
ja też dziś się czuję do du.y.. łeb mnie boli od rana a do tego mam bóle krzyżowe promieniujące do nogi.. leżę i g... pomaga.. jak nie przejdzie to nospa.. idę spać ehhh
NabAwe
mamusia Emilki :)
pryzybela
kochana, skurczybyk ma szczęście, że mam takie dobre i miękkie serce i mu dogadzam ale wole żeby sobie buzie obiadem zapchał niz ma mnie wqrzać hehe
magda
o kurcze, nieźle się porobiło
ale miałaś przeczucie że pojechałaś do szpitala... leż i wytrzymaj do tego 34 tyg koniecznie!
asionek
heh widzisz... jak tępa blondynka napisałam o tej śnieżce;/ przecież to jasne że u Was tego nie ma... normalnie bezmyslna jestem! ale pomimo wszystko chciałam dobrze niestety więcej nie pomogę, ale życze powodzonka w poczynaniach!
atram
nie łam się ! nie tkie kupy dawały radę! chwilowo masz doła, pewnie przez ten remont, ale jak zobaczysz efekt to pewnie od razu zdanie zmienisz
my wzięliśmy się w garść i zaczynamy zamawiać i kupować dla dzidzia rzeczy... w końcu to już 7 m-c.
kilka dni spokoju było, ale znowu zgaga.
Jutro lekarz i zobaczymy czy mój didek i szyja w porzo.
kochana, skurczybyk ma szczęście, że mam takie dobre i miękkie serce i mu dogadzam ale wole żeby sobie buzie obiadem zapchał niz ma mnie wqrzać hehe
magda
o kurcze, nieźle się porobiło
ale miałaś przeczucie że pojechałaś do szpitala... leż i wytrzymaj do tego 34 tyg koniecznie!
asionek
heh widzisz... jak tępa blondynka napisałam o tej śnieżce;/ przecież to jasne że u Was tego nie ma... normalnie bezmyslna jestem! ale pomimo wszystko chciałam dobrze niestety więcej nie pomogę, ale życze powodzonka w poczynaniach!
atram
nie łam się ! nie tkie kupy dawały radę! chwilowo masz doła, pewnie przez ten remont, ale jak zobaczysz efekt to pewnie od razu zdanie zmienisz
my wzięliśmy się w garść i zaczynamy zamawiać i kupować dla dzidzia rzeczy... w końcu to już 7 m-c.
kilka dni spokoju było, ale znowu zgaga.
Jutro lekarz i zobaczymy czy mój didek i szyja w porzo.
elifit
Moderatorka
dziewczyny czy ja mogę wejść do ciepłej wody? pomoże na te bóle ??
Ewa, no w sumie dobry sposob na chlopa zeby cicho siedzial - zapchac go smakolykami Ja z kolei jak sie wkurzam na mojego to dostaje powera na sprzatanie (nawet jak zdycham), ale "niestety" juz dluuugo u nas sprzeczki nie bylo, wiec mi chalupa odlogiem lezy A tak na powaznie to przez ten upal juz nie daje rady...Juz sukces jak obiad ugotuje, a co dopiero o sprzatanku mowic...
Wiec jakby tak ktoras chetna byla to ja chetnie sie podziele tym sloncem!!!!
Atram, nie chce Cie martwic ale jakis damski bokser Ci rosnie w brzuszku;-) Jakos trzeba te uciazliwosci ciazy przezwyciezyc, jakby nie bylo juz wiele czasu w "meczarni" nie zostalo A z sikaniem nocnym mam podobnie, zwlaszcza ze przez goraco pije w nocy wode,wiec co 2-3 h wstaje i jakbym miala daleko kibelek to kiepsko by bylo:/)
Elifit pewnie do cieplej mozesz, byle nie goracej, ale czy ta woda cos pomoze - nie mam pojecia...
Ale moze ogolnie polegiwanie w wodzie cos da, bo jednak cialo jakby lzejsze sie robi...
Wiec jakby tak ktoras chetna byla to ja chetnie sie podziele tym sloncem!!!!
Atram, nie chce Cie martwic ale jakis damski bokser Ci rosnie w brzuszku;-) Jakos trzeba te uciazliwosci ciazy przezwyciezyc, jakby nie bylo juz wiele czasu w "meczarni" nie zostalo A z sikaniem nocnym mam podobnie, zwlaszcza ze przez goraco pije w nocy wode,wiec co 2-3 h wstaje i jakbym miala daleko kibelek to kiepsko by bylo:/)
Elifit pewnie do cieplej mozesz, byle nie goracej, ale czy ta woda cos pomoze - nie mam pojecia...
Ale moze ogolnie polegiwanie w wodzie cos da, bo jednak cialo jakby lzejsze sie robi...
Ostatnia edycja:
Asionek31
Fanka BB :)
Ewa wypadlo ci z glowy poprostu
kurcze wspolczuje :/
chociaz u mnie od kilku dni nielepiej :/ jakas nie do zycia jestem , brzuch boli i ciagnie co mnie stresuje , maly na szczescie szaleje ... w nocy to samo mam ze spaniem , ale lazienke blizej hehe
nie martw sie jakos dotrwamy !! i remont tez wiecznie trwac nie bedzie
to moze ja jednak powinnam jechac i sprawdzic skad te bole ?? ... ehhh
wow niezle mialas :/
lez sobie , albo idz spac moze jutro bedzie lepiej
a kapiel ciepla moze byc oby nie jakas mega goraca
hej laseczki
znowu mam mega zaleglosci i powiem szczerze , ze poki co brak ochoty na nadrabianie
czuje sie jak kupa ostatnio, taka rozjechana kupa ....
sypiam po 3-4 godziny na dobe, brzuch mnie pali, a raczej ta skora pod biustem, kregoslup boli jak cholera i ogolnie samopoczucie do bani
jeszcze mi jest tak dusano ze makabra
probuje przeciag robic a tu nic i leze jak kloda rozwalona na sofie....
depreche lapie bo ten remont sie nie chce skonczyc ... nie no porpsotu jest swietnie ...
kurcze wspolczuje :/
chociaz u mnie od kilku dni nielepiej :/ jakas nie do zycia jestem , brzuch boli i ciagnie co mnie stresuje , maly na szczescie szaleje ... w nocy to samo mam ze spaniem , ale lazienke blizej hehe
nie martw sie jakos dotrwamy !! i remont tez wiecznie trwac nie bedzie
barzdo dziekuje dziewczyny!! ide lezec dalej bo teraz leze okiem imi nie wygodnie
gosiane pojechalam bo bolal dol brzucha trzoche i sie maly nie ruszal 14 godz a wczesniej przez 3 dni ledwo co
buziaki
to moze ja jednak powinnam jechac i sprawdzic skad te bole ?? ... ehhh
atram - współczuję z remontem :-( ja w pierwszej ciąży za późno się za wszystko zabrałam, plus obsuwa fachowców i skończyło się tak, że jak wróciłam z CC to mój kończył malować jeszcze duży pokój
wow niezle mialas :/
cześć
lez sobie , albo idz spac moze jutro bedzie lepiej
a kapiel ciepla moze byc oby nie jakas mega goraca
reklama
NabAwe
mamusia Emilki :)
elifit
nie wiem dokładnie jaki to ból ale jeśli taki "rwący" coś jak reumatyczny to mnie ciepła- gorąca kapiel i dłuuuga troche pomaga.
no ale przede wszystkim powinnaś się położyć, a na noc żeby problemu ze snem nie było łyknij nospe, bo po co męczyć siebie i dziecko przy tym.
pryzybela
ojjjj u nas kłótnie to standard, ale wiadomo- nie takie drastyczne tlkyo takie "błache", bardziej fochy, no ale my mamy mały staż i ciągle się docieramy to dlatego. A że mój małż to jest niesamowity głodomor i wogóle przez żołądek do serca u niego, to korzystam.
A jesli Tobie twój nie daje powodów do sprzątania to powinnaś być dumna nooo!
podpowiedzcie co lepsze dla dziewczynki- chrześnicy, na roczek w prezencie? konik na biegunach, czy rowerek trójkołowy?
nie wiem dokładnie jaki to ból ale jeśli taki "rwący" coś jak reumatyczny to mnie ciepła- gorąca kapiel i dłuuuga troche pomaga.
no ale przede wszystkim powinnaś się położyć, a na noc żeby problemu ze snem nie było łyknij nospe, bo po co męczyć siebie i dziecko przy tym.
pryzybela
ojjjj u nas kłótnie to standard, ale wiadomo- nie takie drastyczne tlkyo takie "błache", bardziej fochy, no ale my mamy mały staż i ciągle się docieramy to dlatego. A że mój małż to jest niesamowity głodomor i wogóle przez żołądek do serca u niego, to korzystam.
A jesli Tobie twój nie daje powodów do sprzątania to powinnaś być dumna nooo!
podpowiedzcie co lepsze dla dziewczynki- chrześnicy, na roczek w prezencie? konik na biegunach, czy rowerek trójkołowy?