reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
Spokojnie, jeszcze jest w takim okresie, że to dopuszczalne (studiuję logopedię, nie wymądrzam się:-))

mikusia- moja mała szybko zaczęła chodzić, ale mówić sie jej wogóle nie chce, dalej w pampersie , siku nie wola czasami kupkę, mam nadzieje, że zanim urodzę będzie bardziej samodzielna :happy:

9.10.2011 - Edytko

Mere - mam nadzieje bo tyle sie slyszy o autyzmie... a ja mam nadzieje ze on poprostu jest troche leniwy

mikusia- moja mała szybko zaczęła chodzić, ale mówić sie jej wogóle nie chce, dalej w pampersie , siku nie wola czasami kupkę, mam nadzieje, że zanim urodzę będzie bardziej samodzielna :happy:

Mój mały tez ciągle w pampersie, od czerwca go bede uczyc juz do nocnika bo wiadomo lepiej jak ciepło jest !!!

dokladnie my tez w wakacje go oduczalismy:) teraz na sam widok pieluchy sie denerwuje, a co do mowy mowi, mama tata baba bobo daj nic pozatym

dokladnie my tez w wakacje go oduczalismy:) teraz na sam widok pieluchy sie denerwuje, a co do mowy mowi, mama tata baba bobo daj nic pozatym

Każde dziecko mówi indywidualnie trzeba poczekać cierpliwie!!!!jak bedzie gotowe to zacznie mówić pełnymi zdaniami !!!

reklama
Do góry