reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Zwierzeta sie ubezpiecza bo leczenie kosztuje taka fortune ze jak sie nie daj Boze cos dzieje to bez ubezpieczenia kiepsko...

A ludzi tez mozna :) My musimy miec ubezpieczenie bo mamy kredyt, ale za dziecko nie placa.

A no nie...i w ogóle beznadzieja z tymi ustawami teraz które powprowadzali...pluje się w brode że kilka miesięcy wcześniej nie zabraliśmy się za robienie dzidziusia. Ty chociaż becikowe dostaniesz

Werka ło matko, dobrze że mamie nic się nie stało :/

Malutka mam nadzieje, ze dostałas ten specyfik na bakterie i jesteś już w trakcie leczenia, dobrze że czas szybko leci, ani sie obejrzysz i twój gin już będzie

Atram współczuję takich bóli, mnie mała od tygodnia jak siedzę na przeponę i klatkę piersiową tak uciska, że i boli i źle się czasem oddycha, szczególnie jak więcej zjem, najlepiej mi stać albo leżeć :/

Rudson cieszę się, ze operacja odroczona :)

Lena trzymam kciuki za dobre wyniki glukozy

fiu, coś tam nadrobiłam :)
od wczoraj biorę leki przeciwwirusowe, bo wstałam rano z opryszczką, w sumie bym to olała, ale nigdy nie miałam więc zadzwoniłam do gina czy się martwić, a ten mi, że mam przyjechać bo to wirus i jak nigdy nie miałam to trzeba leczyć, no to dostałam heviran i łykam 5x1 tbl przez 10 dni :/ jak zwykle jak nie urok to przemarsz wojsk :/ mam nadzieje, że małej nic nie będzie.

reklama
Cze dziewczyny, melduję się z Bieszczad :-)

Pogoda nawet nawet jak na te burze i deszcze to ujdzie :) szkoda że tak krótko, zaraz idziemy rozpalać grilla mmm.. zdjątka wstawię jak wrócę do domu.
Eh powiem wam że z didem w brzuchu to nie poszaleję w górach w tym roku ale w przyszłym to nosidło na plecy/brzuch i będziemy łazić :tak:

Pozdrowionka i buziolki dla brzuniów :**

Do góry