reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
Zwierzeta sie ubezpiecza bo leczenie kosztuje taka fortune ze jak sie nie daj Boze cos dzieje to bez ubezpieczenia kiepsko...

A ludzi tez mozna :) My musimy miec ubezpieczenie bo mamy kredyt, ale za dziecko nie placa.

A no nie...i w ogóle beznadzieja z tymi ustawami teraz które powprowadzali...pluje się w brode że kilka miesięcy wcześniej nie zabraliśmy się za robienie dzidziusia. Ty chociaż becikowe dostaniesz

Werka ło matko, dobrze że mamie nic się nie stało :/

Malutka mam nadzieje, ze dostałas ten specyfik na bakterie i jesteś już w trakcie leczenia, dobrze że czas szybko leci, ani sie obejrzysz i twój gin już będzie

Atram współczuję takich bóli, mnie mała od tygodnia jak siedzę na przeponę i klatkę piersiową tak uciska, że i boli i źle się czasem oddycha, szczególnie jak więcej zjem, najlepiej mi stać albo leżeć :/

Rudson cieszę się, ze operacja odroczona :)

Lena trzymam kciuki za dobre wyniki glukozy

fiu, coś tam nadrobiłam :)
od wczoraj biorę leki przeciwwirusowe, bo wstałam rano z opryszczką, w sumie bym to olała, ale nigdy nie miałam więc zadzwoniłam do gina czy się martwić, a ten mi, że mam przyjechać bo to wirus i jak nigdy nie miałam to trzeba leczyć, no to dostałam heviran i łykam 5x1 tbl przez 10 dni :/ jak zwykle jak nie urok to przemarsz wojsk :/ mam nadzieje, że małej nic nie będzie.

reklama
Cze dziewczyny, melduję się z Bieszczad :-)

Pogoda nawet nawet jak na te burze i deszcze to ujdzie :) szkoda że tak krótko, zaraz idziemy rozpalać grilla mmm.. zdjątka wstawię jak wrócę do domu.
Eh powiem wam że z didem w brzuchu to nie poszaleję w górach w tym roku ale w przyszłym to nosidło na plecy/brzuch i będziemy łazić :tak:

Pozdrowionka i buziolki dla brzuniów :**

Do góry