reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

dokladnie...
Atram81 z tymi bolami co piszesz tez mialam jazdy ale przeszlo:-) odpoczywaj
elifit ok to napisze:tak:

ejjj Wasze dzieciaczki tez malo kopia a glownie sie teraz wypychaja?? fajne to:-)

Mój albo tył wypina, albo mnie nie powiem gdzie boksuje :D W zależności od nastroju :-)

A co do nastrojów. Ja powoli zaczynam panikować i zbierają sie nade mną czarne chmurki. Może ze względu że pierwsze dziecko, może ze względu na młody wiek,może huśtawka hormonalna. Ale jak to powiedziała mama : "Weszło? To choćbyś sie miała zesrać - wyjść musi" :-)

reklama
Magda_Mr- Hehe no Gdów może daleko ale ode mnie bliżej..do myślenic przez gdów dlatego tak napisałam;)
No sporo nas dzieli km;)
Młoda_mama2011- Doskonale cię rozumiem:) hehe czyli zjawiłyśmy się tutaj w podobnych okolicznościach..;) Ja również życzę zdrowego bobaska;)
O a jak przygotowania do ślubu? ja byłam wyluzowana do dnia ślubu w dniu ślubu.. obudziłam się z płaczem;) bez powodu cala się telepałam... i płakałam w aucie...już w make up..:) teraz jestem szczęśliwą mężatką:> ale długo musiałam czekać na tego mojego męża;> i się doczekałam;**

My bedziemy brac cywilny narazie. Ja tez raczej jestem wyluzowana, wydaje mi sie, ze jesczze jest mnostwo czasu. Ostatnio zaczelam myslec o sukience, bo upatrzymal sobie na necie i musi mi ja mama przywiezc w sierpniu, bo potem nastepny transport z polski dopiero kilka dni przed slubem a wtedy to juz troche za pozno, bo jak sie okaze, ze cos nie tak jest z ta sukienka to musze miec czas zeby kupic nastepna ;P
To zdjecie tej sukienki, co o niej myslisz?? Nie jestem przekonana czy to dobry wybor.
1730726808.jpg
To ta sama tylko inny kolor i z bliska
elpasa_foto_viviana_01.jpg

Ostatnia edycja:
elifit, może wyraziłam się niezbyt precyzyjnie...
To taka mała ironia...
Może nie piszę zbyt często, ale za to regularnie Was czytam i doskonale wiem, że przejmujecie się każdym bólem, czy innym paskudztwem, które spotyka mamy.
Wiem o trollu, który tutaj buszował i rozumiem tą podejrzliwość:-)

jagmar, ostroznie; u mnie arbuzy, sliwki i jagody to jedyne owoce, które mogę jeść, na resztę mam uczulenie :( Zresztą uczulenie mam na większośc produktów. Jak się nie będę pilnowała, to istnieje realne zagrożenie wstrząsem anafilaktycznym:(

Ostatnia edycja:
Młoda mama- Ja miałam 2-sukienki... beżowe..jedną kupiłam na tydzień przed cywilem i powiem ci że gniotła mnie w dniu ślubu..;) sukienka rewelka tyle że ja raczej wybrałabym jasne kolory w końcu to ślub:)

reklama
266f5ce600194e874e0ce7e4

Młoda_mama..to ja miesiąc temu..I może dobrze nie widac ale tą sukienkę co mam na zdjęciu może pochodzilam 2-godziny i musialam przebrać..bo mnie gniotła...:)

Kurcze ale fajnie..:) masz ja bym chciała powtórkę z tego dnia

Ostatnia edycja:
Do góry