reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
elifit, wróciłam. mąż mnie prosił i prosił... i obiecał że już się sytuacja nie powtórzy, na razie z nami jest ok... tylko ta zazdrośnica nie może ścierpieć nas. na każdym kroku jest komentarz... dziewica orleańska się znalazła, przygruchałaby sobie jakiegoś chłopa, to by miała zajęcie... i to laska rok starsza
shocked.gif

gratulacje 30 tygodnia :-)

u mnie już posprzątane :-)
słoneczko też świeci... niema co w domu siedzieć:-)

u mnie też od rana słoneczko świeci ale nie za ciepło jest 17st.
ja już mieszkanko ogarnęłam tylko maż wieczorem odkurzy i podłogi umyje:tak: a ja teraz zbieram sily do gotowania obiadu - dzisiaj duszone warzywka;-)

Jestem.....
po długim czasie, podzczytywałam znowu nie pisałam...heeh
Duzo na głowie teraz mam i stad ten brak czasu na BB.
Ale czuje sie na szczescie dobrze,brzuch dalej niewielki wiec jest ok, oglądałam Wasze foty i co poniektóre już mają czym sie pochwalić:-D Moja Julcia zaczeła robic siusiu na nocnik i jestem z niej bardzo dumna, zakladamy pampka tylko na noc:tak:
A tak z innej paki pytanie do dziewczyn z moich okolic, nie znacie kogos chetnego na kupno małego yorczka sunie??mam ich jeszcze 3;/ i juz niedlugo chyba je za pol darmo bede sprzedawac;/
mam jakiegos dola dalej straszliwego ale tez problem sa wiec co sie dziwic...
postaram sie nadrobic dokladnie co u Was...

Ja chyba nie wiem jak wygląda czkawka
jakoś nie czułam czegoś co mogłoby przypominać czkawke =(
ale moze sie za mało wczuwam =p

Za to dzisiaj bubu się wyżywa i cały dzien z malutkimi przerwami kopie

ja już mieszkanko ogarnęłam tylko maż wieczorem odkurzy i podłogi umyje:tak:
mój też tak, wróci z nadgodzin i do szmaty :-D
Ja chyba nie wiem jak wygląda czkawka
jakoś nie czułam czegoś co mogłoby przypominać czkawke =(
ale moze sie za mało wczuwam =p

ja czuję czkawkę czasem po obu stronach brzucha, tak fajnie skacze wtedy :-D

anulka czeeeeść, gratulacje dla córci z okazji nocniczka, nagrodziłaś jej trudy? heh :)

reklama
Witam sie i ja popołudniową porą :)

Zaczeliśmy robić sobie kuchnie osobną i taki ogień wszędzie, że szok:szok:
Ja mam już dość, odpoczywam i podczytuję bb, ale małż ostro z mopem i ścierą walczy w mieszkaniu hehe :-D Nie przywykłam do takiego widoku :-) Buziaki dla wszystkich...

P.S. Mój chyba czkawki nie miewa... Czasem coś tam czuje, ale to raczej dziwne trzepotanie a nie czkawka.

Do góry