reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Ale mniej więcej jak często podskakuje?
Znaczy z jaką prędkością? =p
Coś jak bicie serca?
Czy co 5 sekund?
tak co 2 sekundy :tak:
moja mała jak ma czkawkę to brzuch mi podskakuje - śmieszne uczucie ale nie trwa to długo 3-6 razy i już po czkawce:tak:

no u mnie też nie trwa długo, dlatego ciężko wyczuć kiedy to czkawka a kiedy podskakuje od tak ;)

oj spokojnie tu dzisiaj,
a ja przed kompem siedzę i nie mam z kim pogadać na bb :(
wypiłam kawkę mrożoną, zjadłam kawał arbuza.........
i nawet się zmobilizowałam i skompletowałam części do telefonu który chcę wystawić do sprzedaży, już 5 miesięcy się zbieram żeby to zrobić, ale wszystkie części zestawu znalezione, telefon wyczyszczony i sprawdzony, jeszcze tylko fotki i gotowe. Może dostane jakieś 50 zł to na jakiegoś ciuszka dla małej będzie:tak:

Witam sie i ja popołudniową porą :)

Zaczeliśmy robić sobie kuchnie osobną i taki ogień wszędzie, że szok:szok:
Ja mam już dość, odpoczywam i podczytuję bb, ale małż ostro z mopem i ścierą walczy w mieszkaniu hehe :-D Nie przywykłam do takiego widoku :-) Buziaki dla wszystkich...

P.S. Mój chyba czkawki nie miewa... Czasem coś tam czuje, ale to raczej dziwne trzepotanie a nie czkawka.
no wlasnie a co to jest to trzepotanie?? tez czasem czuje :tak:

No na dzis koniec, oszaleje z tym cukrem:wściekła/y:
dobranoc:-)

Cześć, ja pracowicie czas spędzam. Dzisiaj zrywałam w mieszkaniu tapety i wreszcie mamy fachowca od remontu !!! Może jednak uda nam się wprowadzić przed porodem.
Musiałam 2 dni BB nadrobić i już nie pamiętam co komu miałam napisać.

Malutka te bakterie które masz czyli paciorkowiec GBS czyli Group B Streptococcus to jest dość powszechna rzecz.Ja również je mam i z tego co mi lekarz mówił to nie podejmuje sie leczenia tej bakterii bo to jest jak walka z wiatrakami. Nie wiem jak będzie w Twoim przypadku, może się okazać, że trzeba to podleczyć. Ja przy porodzie dostałam antybiotyk żeby dziecko się nie zaraziło. Powodzenia 3mam kciuki

Dla chętnych przesyłam linka na temat paciorkowca całkiem nieszkodliwy, pouczający artykuł. Paciorkowiec w ciąży

Hej kobitki

żyję...ale prowadzę codzienną walkę z moim pierworodnym :sorry: drań mały przeżywa jakiś kryzys 4- latka...kuźwa co rok to kryzys :-p:-p...daje mi w kość i niestety małż wyjechał i nie ma kto gówniarzem potrząsnąć :zawstydzona/y:
....cwany jest, inteligentny i pierońsko nieusłuchany...

Witam wszystkie mamusie :-)

Ja tez czasem czuje takie trzepotanie ale nie mam pojecia czy to jest czkawka;-)

Ja dzis zaszalalam na zakupach i skompletowalam juz prawie wszystkie ciuszki dla maluszka...a tesciowie sie szarpneli i kupili wozek dla ich pierwszej wnoczki :-D

Dziewczyny czy wy tez miewacie bole podbrzusza?:szok:

reklama
Do góry